in

Özkan Yilmaz (55) uit Waddinxveen al dagenlang vermist

Hij ging de deur uit om te wandelen, maar kwam niet meer terug. Sinds donderdagochtend is de 55-jarige Özkan Yilmaz uit Waddinxveen vermist, en de familie maakt zich ernstig zorgen. Toen de familie voor het laatst contact had met de man, zou hij in Boskoop zijn, maar ook daar ontbreekt van Özkan ieder spoor.

De familie is ten einde raad en heeft elk mogelijk scenario al meerdere keren afgespeeld. In gesprek met Hart van Nederland vertelt Selin, een van de dochters van Özkan, dat er de afgelopen dagen met meerdere mensen is gezocht naar haar vader. Helaas leverden deze zoekacties niets op.

Lees ook
Experiment: Man stopt eigen zaad in ei om te zien wat eruit komt!!

Situatie zorgelijk wegens gezondheid
Selin legt uit dat haar vader “de deur uitging om te wandelen, maar niet meer terug naar huis keerde”. “Mijn moeder heeft later nog met hem gebeld, waarna hij zei dat hij in Boskoop zou zijn. We hebben inmiddels gezocht in Waddinxveen, Gouda en dus ook in Boskoop, maar we hebben hem helaas niet gevonden”.

Lees ook
Met deze Frikandellen-Kruiden laat je álles naar Frikandel smaken!

Özkan ging de deur uit met enkel zijn telefoon en portemonnee, maar de afgelopen dagen heeft de man volgens de familie geen gebruik gemaakt van zijn pinpas. Vanwege de gezondheid van de man maken zij zich ernstig zorgen. Ze roepen iedereen op die tips heeft zich te melden.

De politie is op de hoogte van de vermissing van de man. Op de dag van zijn vermissing droeg de man een grijze joggingsbroek, een blauwe nette jas en zwarte Adidas sneakers.

Nieuw botfragment van peuter Emile gevonden op plaats van eerder stoffelijke resten zijn ontdekt

Weer dakloze man dood gevonden, derde keer in korte tijd