in

Tieners mishandelen zomaar opa die hond uitlaat: ‘Meneer, u lijkt op een varken’

Pijnacker – Op sociale media ging in de afgelopen dagen een video rond waarin een oudere man werd mishandeld. De politie deed onderzoek naar de video en hield een 13-jarige jongen, 14-jarige jongen en een 15-jarige jongen uit Pijnacker aan.

Het slachtoffer liet op 8 mei rond 14.30 uur zijn hondje uit op de Nobellaan. Op de kruising met de Einsteinlaan kwam hij een groepje jongeren tegen, drie van hen liepen achter de man aan. Twee van hen sloegen de man, de andere filmde de mishandeling. Nadat een omstander om de politie riep, vloog de groep uiteen. De video van de mishandeling is gedeeld via sociale media, waarop de politie een onderzoek startte. Na onderzoek hield de politie een 13-jarige, 14-jarige en 15-jarige jongen uit Pijnacker aan.

Lees ook  De gat van Luna is na testen 1300 s*ksspeeltjes gigantisch: Poep druppelt spontaan

Burgemeester Björn Lugthart reageert vol afschuw op de mishandelingen: “Het gedrag van deze jongeren is onaanvaardbaar en wordt niet getolereerd. Door de politie is direct ingegrepen, drie verdachten zijn inmiddels aangehouden. Dat jongeren mensen belagen, mishandelen en dit ook nog eens trots filmen, dat gaat er bij mij niet in. In Pijnacker-Nootdorp moet iedereen veilig over straat kunnen lopen. Samen met de politie en het Openbaar Ministerie bekijk ik wat nodig is om dit gedrag te voorkomen.”

Lees ook  Interview met hitsige dame escaleert snel: "Ik heb iets in, duw eens op het knopje"

‘Glans is overal af’ na dood Ann-Sofie (16) omgebracht op zorgboerderij

Ouders Lelystad willen baby niet meer na ruzie en staan kind af aan politie