in

Ontvoerde man (56) belde aan bij Priscilla: ‘Wanhoop stond in zijn ogen’

De 56-jarige man uit Hoofddorp, die vorige week donderdagavond werd ontvoerd in het Noord-Hollandse Cruquius, belde vannacht gewond aan bij Priscilla in een woonwijk in Delft. Ze wist niet wat haar overkwam. De man had ducttape rond zijn armen en hoofd. ,,Hij viel gewoon neer omdat hij op was denk ik. De wanhoop stond in zijn ogen.”

De man is in Delft uit een auto gezet door zijn ontvoerders, weer anderen dan de zes die afgelopen week zijn aangehouden. ,,Ik was een serie aan het kijken toen er rond 00.45 uur voortdurend werd aangebeld”, vertelt Priscilla, die in de Van Assendelftstraat woont. ,,Heel de tijd ook. Tring, tring, tring. Ik keek uit het raam omdat ik ‘s nachts niet zomaar de deur open wil doen.”

Lees ook  Dode en vier gewonden bij kettingbotsing bij Berkel-Enschot, A65 afgesloten

Ze zag een man in een open bloesje, met ducttape rond zijn armen en hoofd. ,,Hij riep: ‘bel alsjeblieft de politie, ik ben ontvoerd!’ Ik vond het raar maar heb toch maar gebeld.” Ze liep naar beneden en zag de man inmiddels op de straat liggen. Priscilla mocht de man van de politie geen deken geven, om de sporen op zijn lichaam niet te wissen.

Lees ook  569 nieuwe besmettingen, voor eerst sinds september geen doden gemeld

,,Hij viel gewoon neer omdat hij op was denk ik. De wanhoop stond in zijn ogen”, vult buurvrouw Erica aan. ,,Hij was blij dat hij geholpen werd, hij was dankbaar.”

’Nederlandse toeriste (19) verkracht op Kreta, vier Duitsers opgepakt’

Koppel doodt driejarig dochtertje omdat ze hen stoort tijdens seks