in ,

Onopgelost mysterie: bestelwagen belandt bovenop bushokje

Bretagne is een prachtige regio in Frankrijk. Idyllische landschappen, heerlijk eten, een fantastische cultuur en daarbovenop erg vriendelijke mensen.

Maar het blijkt ook een plek waar nogal ongebruikelijke gebeurtenissen zich hebben voorgedaan!

Eerder deze week werd namelijk een bestelwagen boven op een bushokje gevonden in het centrum van Plounéventer, in het noorden van het departement Finistère. Als snel gingen foto’s van het ongewone schouwspel viraal.

Lees ook  Tokio uit La Casa de Papel uit de kleren

Sommige mensen dachten aan photoshop, maar de Franse politie bevestigde dat het echt was. Afgelopen maandag stonden veel mensen verbaasd te kijken.

Moderne kunst? Een statement? Een burenruzie? Een studentengrap? Uit de hand gelopen festiviteiten naar aanleiding van de UEFA Nations League winst?

Op Facebook vraagt de Gendarmeria van Finistère zich af of dit een daad is van dezelfde individu die een auto met een menhir (!) vernielde. Dit vond plaats op 25 augustus en de dader is nog steeds voortvluchtig.

Lees ook  Zien: Samantha Steenwijk verdedigt Jeroen Rietbergen bij RTL Boulevard – “lijkt me allemaal heel sterk”

Le Télégramme meldt dat het bushokje niet beschadigd lijkt te zijn. De eigenaar is reeds geïdentificeerd en zou tot de Travellers behoren.

Inmiddels is de bestelwagen naar een garage verhuist. Vooralsnog zijn er geen getuigen en blijft het mysterie bestaan. De politie doet nog onderzoek.

7-jarige die werd neergestoken en in brand gestoken geadopteerd door agent die hem als eerste aantrof

Nieuwe bijwerkingen vaccins AstraZeneca en Janssen vastgesteld