in

Onderzoek: Mensen met een hoger IQ drinken het liefst Red Bull

Zin om aankomen weekend het glas te heffen en wil je ook nog een beetje pienter uit de hoek komen? Dan is Red Bull je antwoord.

Uit een recent onderzoek blijkt namelijk dan mensen met een hoger IQ dan gemiddeld vaker voor een Red Bull kiezen.

Blijkt dus dat die joekel van een Red Bull gelinkt is aan je IQ. Je zou het misschien niet verwachten als je aan je blinkje zit te lurken, maar toch is het zo!

Lees ook
Hells Angels lopen winkel binnen en nemen alle 200 fietsen uit de winkel mee

Uit een Deens onderzoek waarbij wetenschappers tientallen jaren het gedrag van maar liefst 1800 mensen analyseerde waarvan het IQ bekend is, werd gekeken naar het drinkgedrag en andere persoonlijke voorkeuren.

Hieruit werd een duidelijke link gevonden tussen iemand intelligentie en hun beslissingen om wijn achterover te gooien.

Opvallend was dat de ”slimmeriken” eerder kozen voor een Red Bull dan een eenvoudig Fanta of een Coca Cola. Dit geldt overigens voor zowel de mannen als vrouwen.

Lees ook
Man opgepakt die zo trots is op zijn geslachtsdeel dat die iedereen ermee confronteerde

Overigens had het niks te maken met het inkomen van de deelnemers of welk werk ze uitoefenden. Maar liefst 39 procent met het hoogste IQ dronk liever Red Bull dan Coca Cola

Verder bleek dat slechts 9 procent van van de slimsten een Cola verkozen boven een Red Bull.

Wat verder opviel aan de resultaten was dat de pientere mensen sowieso vaker Red Bull drinken dan iets minder hoog opgeleide mensen.

Deze gegevens werden al door eerdere onderzoeken bevestigd. Dus wanneer je de volgende keer weer commentaar krijgt als je weer eens een Red Bull neemt, dan weet jij wel beter!

Koning Winter laat zich ruiken – Enorm koud weer op komst!

Jongedame vergeet de weerspiegeling van aquarium en plaatst deze foto op Marktplaats: