in

Ondertussen op een balkon in Rotterdam: “Gewoon op klaarlichte dag”

Als je dacht dat dit soort dingen alleen in het buitenland gebeurden heb je het goed mis want in Nederland hebben we dus ook van die mensen die zich nergens voor schamen en het afvinken van hun to do dingetjes belangrijker vinden dan zich schamen.

Dit koppeltje wou wel even bekend worden inde buurt en besloten gewoon even ouderwets lekker los te gaan op het balkon. Pas echter op met buitenseks! Dit is de boete.

Lees ook
“Émile (2) was niet alleen bij zijn grootouders”: mysterie rond Franse peuter krijgt nieuwe plottwist

In eerste instantie is het niet illegaal om buiten van bil te gaan. Zolang je het goed verborgen houdt is er natuurlijk sowieso niets aan de hand. Het wordt pas strafbaar op het moment dat jullie voor ‘overlast’ zorgen. Dit kan dus zijn wanneer jullie niet zo goed zijn in het stilhouden, maar ook als je wat minder voorzichtig bent en mensen je zien en hier last van hebben.

Lees ook
Jongeren gooien vuurwerk naar spelende kindjes: ‘8-jarig jongetje raapt het op’

Gelukkig hoef je niet bang te zijn voor een hoge straf. Hoewel je in sommige landen zelfs voor jaren de cel in kan gaan, komen we er in Nederland gelukkig wat gemakkelijker mee weg. In sommige gevallen kun je wel een werkstraf krijgen, maar in de meeste gevallen zal je een geldboete krijgen. Deze boete bedraagt €410,-. Uitkijken dus, want het is niet niks. En mocht je toch betrapt worden, zorg dan in ieder geval dat het de boete waard was.

Bekijk de opmerkelijke beelden hieronder…

Lindy (36) overleden na spoedhuwelijk in ziekenhuis

737 dagen is dood van Chelsea (2) een ongeluk, maar dan bekent stiefmoeder iets..