in

Officieel bewezen: van een gelukkige relatie word je echt dikker

Er gaan altijd geruchten dat je van een goede relatie aankomt. De kilo’s schijnen er aan te vliegen als je een langere tijd met iemand bent.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben je zeker niet de enige, en daarnaast is het zelfs een goed teken. Je komt namelijk flink aan als gelukkig bent in een relatie.

Lees ook
Makelaarster vertelt over seksverslaving: “Na 5 minuten lag ik te kronkelen met een klant op de keukenvloer”

Dikker worden van goede relaties
Dit onderzoek is uitgevoerd door de American Psychological Association. Vier jaar lang hielden ze 160 stelletjes in de gaten. Hierbij werd vooral op gewicht, lengte en geluk gelet. De conclusie was heel erg duidelijk.

Maar hoe kan dit nou? Er zijn meerdere theorieën getest. De ene theorie is dat je in een gelukkige relatie juist geen extra kilo’s aankomt omdat je minder stress en verdriet hebt.

Daardoor eet je vaak minder. De andere theorie is dat je juist wel aankomt. Dit zou komen omdat er dan al iemand is die van jou houdt zoals je bent.

Lees ook
Er bestaan invriesbare boxers tegen zweetballen en plakzak

Conclusie
Uit het onderzoek blijkt dat de tweede theorie klopt. Hoe gelukkiger je bent, hoe makkelijker die kilo’s er aan vliegen. Lekker samen genieten van kaasjes, worstjes en wijntjes. Dat klinkt vast enorm herkenbaar.

Uit een ander onderzoek bleek al dat zo’n 90% van de vrouwe al aankomt in het begin van de relatie.

Stellen die juist niet gelukkig zijn en gaan scheiden komen niet aan. Die moeten natuurlijk fit zijn voor een nieuwe lover. Achja, als we uiteindelijk maar gelukkig zijn.

Vrouw belandt op intensive care na heftige seks van 3 uur met man

Je kunt een ‘kontkussen’ kopen voor eenzame nachten