in

Oeh la la: Bridget Maasland deelt gewaagde foto op Instagram

De RTL Boulevard-presentatrice heeft een nieuwe tattoo op haar rug laten zetten.

Bridget Maasland wist gisteravond haar volgers te verrassen met een gewaagde foto. De RTL Boulevard-presentatrice heeft een nieuwe tattoo op haar rug laten zetten en showt dit subtiel op Instagram.

Nieuwe tattoo
“Nu languit in bad en beginnen met Grey’s Anatomy seizoen 1 aflevering 1”, stelt Bridget op Instagram. Bij dit berichtje zien we een foto van de presentatrice, gemaakt voor de spiegel. In de spiegel zien we de rug van Bridget waar een gloednieuwe tattoo op pronkt. “Check mijn Instagram Story voor de tattoo”, gaat ze verder.

Lees ook  Juultje Tieleman uit de kleren in badkamer

Vliegensvlug bekeken we de Instagram Stories van Bridget en hier is inderdaad te zien dat de presentatrice een nieuwe tattoo heeft laten zetten. Op de rug van Bridget staan een aantal prachtige bloemen vereeuwigd. Looking good, Bridget!

Zonder make-up

Dit is niet de eerste keer dat Bridget haar volgers weet te verrassen op Instagram. Onlangs deelde de beauty ook al een foto van zichzelf, waar menig volger enorm enthousiast van werd. Bridget showde haar natural look met een foto zonder make-up. “Morning! #netuitbedlook #netuitbedhaar”, schreef ze bij de foto.

Lees ook  Foto van Marieke Elsinga gaat viraal want mannen zien opvallend detail!

De presentatrice kon vervolgens rekenen op veel complimenten onder haar ochtendfoto. Zo reageerde een volger: “Eerlijke foto. Daar houd ik van en nog zo knap.” Ook zijn haar volgers te spreken over haar natuurlijke gezicht mét rimpels en wallen. “Niks meer aan doen. Gewoon mooi!”, is er ook te lezen onder het bericht.

Man van fiets geschopt en beroofd

Famke Louise gaat kind genderneutraal opvoeden