in

Nieuwe vriendin André Hazes jr gaat volledig uit de kleren!

Het liefdesleven van André Hazes is opnieuw onderwerp van gesprek door onthullingen van onder andere Yvonne Coldeweijer. De zanger is sinds een tijdje weer terug bij Monique Westenberg, de moeder van zijn kind, maar dat heeft niet lang geduurd. André is namelijk weer bezig met zijn comeback en nieuwe muziek. Volgens Coldeweijer geeft dit hem nieuwe zelfvertrouwen om Monique niet nodig te hebben voor zijn comeback. Coldeweijer schrijft: “André heeft Monique weer gedumpt. Hij vertelt aan iedereen in Vinkeveen dat hij niet meer samen is met Moon.

Lees ook
Gia (27) verkoopt zichzelf aan de hoogste bieder: "Met een glas wijn op red ik het wel

Hoewel hij natuurlijk dacht na de docu dat de Nederlanders hem alleen een comeback zouden gunnen als hij terug zou komen bij Moon is dat natuurlijk uiteindelijk helemaal niet waar hij warm op loopt. Nu hij weer in de studio is gedoken met nieuwe schrijvers heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen over zijn comeback en heeft hij haar dus niet meer nodig.

De nieuwe liefde van André Hazes?
Coldeweijer suggereert vervolgens dat er hoogstwaarschijnlijk een Spaanse dame in het vizier is gekomen van André. De dame zou volgens verschillende juicekanalen zelfs actief zijn op het welbekende platform ‘Alleen Fans’. De dame, genaamd Andrea Palva, zou op dit platform foto’s en video’s verkopen. Het doorgaans goed geïnformeerde juicekanaal Reality.FBI zet echter vraagtekens bij de geruchten rondom André en Andrea. Aangezien Coldeweijer het doorgaans ook bij het rechte eind heeft wanneer het gaat om het liefdesleven van André zal het er nog om gaan spannen. Hier de foto’s van de desbetreffende dame waar André het gezellig mee zou hebben:

Lichaamsresten van 17-jarige jongen gevonden in afvoerbuis van appartementsgebouw

Lisa: ‘Wij doen het nog steeds zes keer per week’