in ,

Nieuwe hype: plastische chirurgie om een sixpack te krijgen en de resultaten zijn indrukwekkend (foto’s)

Indien je in realiteit een sixpack wil dan wil dit vooral zeggen dat je ontzettend hard moet trainen en heel hard op je dieet letten.

Er wordt immers wel eens gezegd dat een sixpack vooral in de keuken wordt gemaakt. In realiteit is het voor veel mensen dus bijna onmogelijk om die perfecte blokjes op je buik te behalen.

‘Een sixpack liposuctie’
Mensen die veel geld hebben en het risico van plastische chirurgie willen aangaan, hebben sinds een tijdje de keuze om een zogenaamde ‘sixpack liposuctie’ te laten doen.

In realiteit zuigen plastisch chirurgen heel nauwkeurig vet uit de oppervlakkige en diepe lagen van de buik om de natuurlijke buiklijnen van een patiënt te accentueren.

Een patiënt kan nog kiezen om de buikspieren extra gedefinieerd te laten maken of eerder voor gladdere en rondere look te kiezen.

Lees ook  Twee uur durende woningoverval in Leiden, bewoner mishandeld en beroofd

Een platte buik krijgen zonder te sporten of gezond te eten klinkt misschien iets te mooi om waar te zijn – en dat is het misschien gedeeltelijk ook.

De artsen merken namelijk op dat de beste resultaten worden gezien bij patiënten die regelmatig sporten en gezond eten, maar ‘bepaalde resistente vetgebieden hebben die de gewenste spierdefinitie verbergen’.

Indien je dus binnenstapt met een overgewicht van 30 kg overgewicht dan moet je ook niet de beste resultaten verwachten.

Aangezien we het hebben over plastische chirurgie, brengt deze methode sowieso ook wel enkele risico’s met zich mee, zoals kans op infecties en mogelijke zenuw- en spierbeschadiging.

Het kan ook zijn dat je natuurlijk niet tevreden bent met het resultaat. Al is dat volgens plastische chirurgen wel nog op te lossen.

Lees ook  Vrouw brengt eigen zoon om het leven door hem in kast op te sluiten, slaat daarna de hand aan zichzelf

Stevig prijskaartje voor de perfecte sixpack
Het grootste addertje is wellicht dat je jouw gloednieuwe sixpack wel zal moeten onderhouden.

Daar is constant gezond eten en veel beweging voor nodig anders ben je jouw prachtig en peperduur wasbordje al terug kwijt na een half jaar.

Indien je echter gewicht bijkomt en daar terug afvalt, zal het wel veel makkelijker dan voorheen zijn om terug die blokjes zichtbaar te krijgen.

De prijs voor je nieuwe buikspieren kost gemiddeld zo’n 5.000 tot 7.000 euro, maar is nog lang niet mogelijk in elk land.

De resultaten zijn best wel indrukwekkend en het is wellicht dan ook niet al te verrassend dat alsmaar vaker mannen met veel geld toch kiezen zo’n liposuctie.

10 prostituees onthullen de meest bizarre en walgelijke verzoeken die ze ooit kregen

‘Squid Game’-actrice HoYeon Jung poseert in doorzichtig ondergoed: ”Oh mijn God, zo mooi!” (foto)