in

Nicol Kremers met spoed opgenomen

Nicolleke Kremers heeft de afgelopen jaren een turbulente tijd achter de rug. Volgens haar eigen woorden was ze erg ongelukkig in haar relatie met Peter Gillis.

In het programma Massa is Kassa zou ze een rol hebben gespeeld uit angst voor de multimiljonair. Sinds de breuk met Peter, waarbij ze beweren vrienden te zijn, heeft Nicolleke een nieuwe weg ingeslagen. Ze is de adult-industrie in gegaan.

Ze startte een 0nlyFans-account, waar abonnees snel hun weg naartoe wisten te vinden. Voor een paar tientjes konden ze onde*gende foto’s bekijken van een moeder van vier kinderen.

Het is misschien niet voor iedereen, maar dat is verder aan hen.

Naast OnlyFans begon Nicolleke ook met een Snapchat Premium-account. Hier kunnen mensen tegen betaling pikante foto’s van de realityster bekijken. Dit is wel iets duurder, maar goed.

Lees ook
Tientallen meldingen per dag over opgezette lymfeklieren na boosterprik

Op liefdesgebied gaat het Nicolleke niet voor de wind. Ze heeft in korte tijd een paar mannen versleten, waaronder Barbier Mike en de zoon van zangeres Hanny.

Deze relaties waren van korte duur. Het lijkt erop alsof we het over de vrouwelijke Gordon hebben. Haar laatste vriendje bleek slechts een paar dagen te blijven.

Ondertussen verschenen er beelden van Nicol die in een café in Heerlen werd verleid tot zoenen met meerdere mannen.

Leven is een puinhoop
Hoewel Nicolleke altijd beweert dat haar kinderen, vrienden en familie trots op haar zijn, is haar leven behoorlijk in de war.

Ze heeft aang!fte gedaan tegen Peter voor maar liefst 10 feiten. Daarnaast is ze verdachte in een zaak waarin ze wordt beschuldigd van het veroorzaken van een eenzijdig auto-ongeluk.

De zaak zou binnenkort voorkomen, maar op verzoek van haar advocaat is deze uitgesteld.

Lees ook
Onderzoek: Leven met een vrouw met een ‘maatje’ meer maakt je tien keer gelukkiger!

Maar waarom eigenlijk?
Terugkomend op het auto-inc!dent, heeft Nicol begin dit jaar naar verluidt de auto van een vriendin total loss gereden. Ze zou ook flink onder invl0ed zijn geweest.

Op 14 augustus zou ze voor de rechter moeten verschijnen om tekst en uitleg te geven over deze gebeurtenis. Maar Nicolleke heeft nu laten weten hier ‘geen tijd’ voor te hebben.

We wisten niet dat je tegenwoordig zelf kunt bepalen of je tijd hebt voor een zaak of niet. Maar blijkbaar kan Nicolleke dat wel. De reden die ze heeft gegeven, is dat ze ‘op vakantie’ is.

Kliniek
Maarrrrrrrr, vakantie!? Volgens de betrouwbare bron Reality.FBI gaat Nicol helemaal niet op vakantie. Ze gaat naar een afk!ckkliniek in Thailand.

Een bron meldt: “Nicol gaat binnenkort een aantal weken naar Thailand om af te kicken.” Waarvan precies is niet helemaal duidelijk, maar het is overduidelijk dat dit geen goed teken is voor de “actrice” uit Massa is Kassa.

“Émile (2) was niet alleen bij zijn grootouders”: mysterie rond Franse peuter krijgt nieuwe plottwist

Baby van 6 maanden oud dood gevonden op strand