in

Net binnen: ‘Jeroen Rietbergen met grote spoed opgenomen’

Volgens een spion heel dichtbij familie de Mol checkt Jeroen Rietbergen deze kliniek in Amerika, Tennessee. Wat hij daar gaat doen is nog precies onbekend, maar waarschijnlijk wordt hij met spoed behandeld aan zijn heftige s*ksverslaving.

De kans is dan ook heel groot (wat meestal normaal is bij de Gooische familie) dat hij weer terug mag komen bij Linda de Mol en familie, want dan heeft hij toch aan zichzelf gewerkt.

Wie is Rietbergen?
Rietbergen werd geboren in Vlissingen, waar hij op tienjarige leeftijd met pianoles begon. Na zijn opleiding aan de Havo voor muziek en dans, ging hij in 1989 naar het Rotterdams Conservatorium. Hij werd na twee jaar weggestuurd omdat hij te veel speelde en te weinig studeerde.

Als sessiemuzikant speelde Rietbergen bij verschillende bandjes, waaronder in 1994 bij Rick DeVito als achtergrondzanger en toetsenist. In 1995 was hij twee jaar toetsenist bij Ruth Jacotts nieuwe begeleidingsband waarmee hij twee theatertournees deed.

Lees ook  Politievakbonden: Geen boete meer voor lichte overtredingen

Bij Candy Dulfer speelde hij op het album For the Love of You dat in 1997 uitkwam en met Dulfer maakte hij verschillende tournees door Europa, Amerika en Japan. Doordat de drummer Ton Dijkman destijds bij Dulfer en Jan Akkerman speelde, werd Rietbergen in 1999 bij Akkerman geïntroduceerd. Rietbergen ging dat jaar mee op tournee en speelde ook op Akkermans album Live at Alexander’s.

Als muzikant was hij in 2001 vast bandlid van Marco Borsato. In die tijd speelde hij voor Borsato en Akkerman, maar richtte samen met Ronald Molendijk ook de danceact Soulvation op, die met het nummer Reset Your Brain in 2003 de top 10 van de Nederlandse Top 40 behaalde.

Lees ook  Sarah van Soelen pikt André Hazes weer weg bij Monique met deze inkijk foto!

Ook produceerde hij samen met Paskal Jakobsen voor Roel Felius het winnende liedje Mijn ogen zeggen alles dat voor de eerste Nederlandse editie van het Junior Songfestival werd gemaakt. In 2004 was hij actief voor Borsato met wie hij tien keer in het Sportpaleis in Antwerpen en zes keer in Stadion Feijenoord speelde.

In 2007 kreeg Rietbergen een relatie met Linda de Mol. Twee jaar later componeerde hij de filmmuziek voor de film Terug naar de kust waarin De Mol de hoofdrol speelt. Rietbergen componeerde later voor regisseur Will Koopman nog meer filmmuziek. Van 2010 tot 2022 was hij toetsenist bij de Edwin Evers Band.[1]

Grensoverschrijdend gedrag
In januari 2022 nam hij ontslag als bandleider bij The voice of Holland wegens aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik.

John de Mol: ‘Wil Jeroen Rietbergen op z’n bek slaan!’

John van den Heuvel: “Ook deze slachtoffers staan op het punt om aangifte te doen tegen Ali B”