in

Nestje pups van drie weken oud gestolen uit schuur in Boekel, eentje doodgetrapt

BOEKEL – In het Brabantse Boekel zijn maandagochtend acht Duitse herder-pups uit een schuur gestolen. Het gaat om drie teefjes en vijf reutjes van slechts drie weken oud. De negende pup vond het baasje doodgetrapt op de grond.

Lees ook
Vermiste kat Whiskey na negen maanden weer thuis, en wordt dan doodgereden

Dit vertelt de eigenaar aan Omroep Brabant. De dieren verbleven in een schuur van een woning aan de Volkelseweg in Boekel. Drie weken geleden kreeg hond Nora haar eerste nestje. Maar maandagochtend waren ze verdwenen. „Ik heb de auto nog net gezien, maar ze gingen er al vandoor”, vertelt de eigenaresse aan de Brabantse zender.

Tot overmaat van ramp ontdekte ze dat een van de hondjes doodgetrapt op de grond lag. Ze vermoedt dat deze waarschijnlijk begon te piepen en de dieven bang waren dat de bewoners het zouden horen.

Lees ook
Puppy Sjef overleden na schrikreactie op vuurwerk

De overige acht herder-pups zijn nog steeds vermist. De politie maakt zich veel zorgen aangezien ze nog afhankelijk zijn van hun moeder. Mensen worden opgeroepen om contact op te nemen als ze ergens zeer jonge Duitse herder-pups worden aangeboden zien worden.

Vermiste Wolfgang Arnswald (69) dood gevonden

Wanhopige vrouw: “Mijn schoonmoeder is gescheiden en heeft onveilige seks met 50 mannen per week! Wat nu?”