in

Nederlandse vader (36) hangt kind thuis op en stuurt moeder foto

Een verschrikkelijke tragedie voltrok zich zaterdag in Veldhoven, waar een 36-jarige man zichzelf van het leven beroofde nadat hij zijn zoontje van één jaar om het leven had gebracht.

De vader had het afschuwelijke m!sdrijf gepleegd door het kind thuis op te hangen, vervolgens een foto van het jongetje te maken en deze via zijn telefoon naar de moeder te sturen. Hierna verliet hij het huis, achterlatend een afscheidsbrief.

Toen de moeder de gruwelijke foto ontving, raakte ze in paniek en snelde ze naar huis in een wanhopige poging om haar zoontje te redden.

Ze droeg het kind in haar armen en haastte zich over een aangrenzend plat dak naar een nabijgelegen winkel.

Lees ook
Man met beperking in tram Den Haag ernstig mishandeld door groep jongeren

De kok van een café in de buurt probeerde nog tevergeefs om het jongetje te rean!meren voordat de hulpdiensten arriveerden.

Deze hulpverleners deden hun uiterste best, maar konden niets meer betekenen voor het kind.

De ambulancemedewerkers waren diep geraakt door deze tragische gebeurtenis en zijn naar huis gestuurd. Ook de eigenaar van de winkel is diep bedroefd door het drama.

Gistermiddag werd het levenloze lichaam van de man aangetr0ffen in een nabijgelegen bosgebied. De p0litie houdt hem verantwoordelijk voor de dood van het kind.

De Veldhovense hockeyclub Basko, waar de verdachte lid was, heeft begrijpelijkerwijs een voor die avond gepland feest afgelast.

Deze hartverscheurende gebeurtenis heeft niet alleen de direct betrokkenen diep getroffen, maar heeft ook een schokgolf van verdriet en ongeloof door de gemeenschap gestuurd.

Vrienden, familieleden en buurtbewoners zijn in rouw gedompeld door dit tragische verlies.

Het motief achter deze gruwel!jke daad blijft vooralsnog onduidelijk en laat velen met onbeantwoorde vragen achter.

Lees ook
5 vrouwen op één dag vermoord, asielzoeker opgepakt

Hoe kan het dat een vader tot zulke extreme daden komt? Wat speelde er zich af in het leven van deze man dat tot deze tragedie heeft geleid?

De autoriteiten zetten hun onderzoek voort om meer inzicht te krijgen in de omstandigheden rondom deze afschuwelijke gebeurtenissen.

Het is van het grootste belang om te begrijpen wat er is gebeurd, niet alleen om recht te doen aan het slachtoffer en zijn familie, maar ook om te voorkomen dat soortgelijke tragedies in de toekomst plaatsvinden.

De gemeenschap van Veldhoven en ver daarbuiten rouwt om het verlies van een onschuldig kind en de zelfmoord van de vader.

Er zullen ongetwijfeld steunbetuigingen en solidariteit zijn voor de nabestaanden die nu moeten omgaan met deze ondraaglijke pijn.

In deze moeilijke tijd hopen velen dat er hulp en steun zal zijn voor hen die dat nodig hebben om dit trauma te verwerken.

Extreem zware sneeuwval op komst: ‘Dit mogen we verwachten’

Vermiste Christiana (84) dood gevonden