in ,

Natasja Froger doet bizarre onthulling: ‘We zijn allebei vreemdgegaan’

Na dertig jaar huwelijk zijn René en Natasja Froger nog altijd dolgelukkig samen, maar ook hun relatie heeft behoorlijk diepe dalen gekend. In gesprek met Vrouw vertelt Natasja er openhartig over.

Love at first sight
Of het liefde op het eerste gezicht was? Dat kunnen Natasja en René wel stellen. “De vonk sloeg over vanaf het eerste moment dat we elkaar zeggen”, vertelt Natasja in het interview.

“Een soort vuurwerk, het had iets onvermijdelijks.” Toch deden de twee niet direct iets met deze gevoelens: de zanger was namelijk al getrouwd.

“Dat was voor mij echt een no-go“, aldus Natasja. “Ik heb er echt alles aan gedaan om er niet aan toe te geven.

Ook omdat ik nog heel jong was en dacht: wil ik wel iets met een man met twee kinderen? Ben ik daar al klaar voor?”

Dertig jaar getrouwd
Maar zoals Natasja het al omschreef, was hun liefde ‘onvermijdelijk.’ René scheidde van zijn eerste vrouw Yolanda, die vervolgens met zijn beste vriend trouwde.

“Het feit dat zij ook al vrij snel weer happy was, zegt ook genoeg denk ik. René heeft nog gezongen op hun bruiloft,” blikt Natasja terug.

Lees ook  In dit hotel slaap je letterlijk en figuurlijk tussen de giraffen

Zelf is ze inmiddels al ruim dertig jaar getrouwd met haar grote liefde. Samen kunnen ze met volle teugen genieten van de kleine dingen in het leven.

Natasja: “We kunnen intens genieten van helemaal niets samen: wandelen met de honden, fietsen door de natuur.

En we gunnen elkaar ook vrijheid, ik gun hem zijn carrière en hij mij die van mij. Verder hebben we ongelooflijk veel lol samen.

Ik vind hem gewoon een fantastisch, lief mens. Ja, ook met een grote bek, waardoor mensen hem niet altijd begrijpen, maar met zo’n groot hart. Gewoon, mijn vent. Ik kan echt nog steeds intens verliefd naar hem kijken.”

Voor elkaar vechten
Een goed huwelijk, dat is het zeker. Al hebben de Frogers ook behoorlijk diepe dalen gekend. “We zijn ook weleens door een crisis gegaan.

We zijn ook allebei vreemdgegaan, honderd jaar geleden”, vertelt Natasja. Op een gegeven moment besloten ze hun relatie even op pauze te zetten en afzonderlijk te wonen.

“We zagen allebei in dat als we door zouden etteren er meer stuk zou gaan dan ons lief was. Tijdens die time-out kwamen we erachter dat we elkaar ontzettend misten en ook dat het vooral miscommunicatie was waardoor het fout was gegaan.”

Lees ook  Jamie Vaes weer aan de man: ‘wat een upgrade!!’

“Maar als je voor elkaar vecht, en dat hebben we allebei gedaan, dan kun je op een gegeven moment met elkaar lezen en schrijven.

Als je intussen zo lang samen bent, rijpt de relatie, er komen zoveel lagen bij door alles wat je hebt meegemaakt. Dat is zoiets kostbaars, dat kun je ook nooit meer met iemand overdoen”, besluit Natasja.

Dierbare momenten
Op 31 december 2021, het 30-jarig huwelijksjubileum van Natasja en René, blikte de presentatrice op Instagram ook al terug op al het lief en leed dat ze met haar partner heeft gedeeld.

“Samen heeeeel veel mooie en dierbare momenten beleefd. En misschien wel het allerbelangrijkste, samen altijd de beste maatjes.

Wat hou ik toch zielsveel van deze man en ben ik trots dat ik kan zeggen dat ik vandaag al 30 jaar zijn vrouw ben! Op naar a.u.b. nog minimaal 30 jaar erbij met ons prachtige gezin!” Het is jullie van harte gegund!

Worden er natuurfilms opgenomen in een oude school in Meppel?

‘Ik heb mijn man een trio voor zijn verjaardag gegeven, maar daardoor besefte ik dat ik lesbisch was’