in

Naakte man breekt in bij seksshop en steelt siliconen billen

DARWIN – Een opmerkelijke zitting voor een Australische rechter afgelopen woensdag. De 18-jarige Elton Harris moest namelijk uitleggen wat hij poedeltje naakt in seksshop Sexyland in Darwin deed eind december, waar hij voor ruim 500 Australische dollar aan seksspeeltjes stal (ruim 325 euro).

Dat meldt de lokale krant NT News. Harris trapte op 30 december 2022 de deur van de seksshop in. Hij had op dat moment zijn kleren nog aan. Hij baande zich een weg door alle gangpaden en nam onder andere een paar siliconen billen en flesje glijmiddel mee. Vervolgens verliet hij de winkel.

Lees ook
Vrouw van mr. Frank Visser overleden

Hier hield het niet op. Na een korte tijd kwam Harris terug naar de winkel en ging hij voor ronde twee. Hij stal een berg tijdschriften en seksspeeltjes. Laatstgenoemde deed hem ook besluiten zijn kleding uit te trekken en het een en ander uit te proberen.

Echter, Harris werd op heterdaad betrapt door de politie en naakt in de winkel gearresteerd.

Schade
De totale waarde van de aangerichte schade is niet gering, zegt openbaar aanklager Daniel Warner-Collins tegenover de krant. Het herstellen van de ingetrapte deur kost welgeteld 1500 Australische dollar, bijna 970 euro. Verder heeft Harris voor bijna 500 dollar aan seksspeeltjes ’beschadigd’. Onder andere een opblaaspop, halsband, drie paar damesondergoed, een zwarte kanten masker, neonblauwe vibrator en een enkelboei werden buitgemaakt.

Lees ook
Nikola (26) stierf op Tomorrowland, onderzoek gestart

„Als gevolg van het misdrijf heeft de eigenaar van de winkel verlies geleden omdat het de voorraad moest vernietigen aangezien Harris hiermee ’geknoeid’ had”, aldus Warner-Collins. De advocaat van Harris verklaarde dat hij simpelweg beschonken was op het moment van de inbraak en „zoekende naar sensatie.”

Harris moet de uitspraak van de strafzaak in voorlopige hechtenis afwachten.

Woeste familie neemt heft in eigen handen en timmert misbruiker tot bloedens toe in elkaar

Hond bijt hand van baas eraf en wordt thuis doodgeschoten