in

Mysterie ontrafeld: Dit is de reden dat Amalia op krukken loopt!

Amalia werd een kleine twee weken plots op krukken gespot in Lech tijdens een skivakantie. Er kwamen verschillende foto’s binnen van de kroonprinses bij opperroddelaar Yvonne Coldeweijer. Er werd natuurlijk gelijk vanuit gegaan dat de prinses een skiongelukje heeft gehad waardoor ze even op krukken moet lopen. Coldeweijer schreef: “De Kroonprinses verblijft ook in Lech.

Namelijk in het Berghof Hotel, onder extreme beveiliging. Gisteravond is ze daar op de dansvloer gespot in zilver glittertopje!” Vervolgens kwam er het nieuws, mét foto, dat de prinses op krukken liep. Coldeweijer vervolgt: “Een andere spion heeft Amaal gespot in het glittertopje.

Wellicht was ze op de dansvloer te vinden, maar in ieder geval niet dansend. Amaal loopt namelijk op krukken.” Hieruit kunnen we nog steeds niet herleiden dat de prinses géén skiongeluk heeft gehad. Het blijkt ook dat er al véél eerder een ongelukje heeft plaatsgevonden, ruim een week eerder zelfs.

Lees ook  Video gaat viraal van Mike Tyson die passagier op vliegtuig pak slaag gaf nadat hij hem irriteerde

Amalia al eerder op krukken gespot!
Uit het daarop volgende bericht van, opnieuw, Coldeweijer kunnen we opmaken dat de krukken niets met Lech te maken hebben gehad. “Weer een andere spion heeft vorige week naast Maxima en Amaal in het vliegtuig gezeten op rij één van Londen naar Amsterdam.

Daar liep ze schijnbaar al op krukken.” Gezien de foto kunnen we ook opmaken dat er géén gips gezet is en dus geen gebroken botten. Critici vermoeden dat de kroonprinses gewoon haar enkel of knie geblesseerd heeft. Wellicht met sporten. De prinses is namelijk al vaker op krukken gespot.

Man (20) aangehouden in zedenonderzoek Kanjer Wens

Jairon (14) lag zeker maand dood op bed, vader riep geesten op in plaats van dokter