in

Monique Westenberg steelt eten in pretpark Toverland

Gisteren werd Monique Westenberg de ex van Andre Hazes door een medewerkster van pretpark Toverland beschuldigd van het stelen van eten zonder er voor af te rekenen.

De medewerkster van het restaurant van het pretpark Toverland plaatste de volgende reactie onder één van Monique haar berichten op Instagram.

“Maar wel moeilijk doen bij Toverland om jouw broodje te betalen.”

“Is echt zo, ik maak geen grap. Ze stond bij mij aan de kassa en ze ging ervandoor met twee broodjes zonder het te betalen en toen ik naar hen toe ging om die broodjes te betalen vond ze me klantonvriendelijk. 😰 Toen dacht ik: wauuuuuuw.”

Lees ook
Monica heeft last van mannen tijdens sporten: ‘Ik ben de droom van elke man’

Monique is woest en reageert dan ook meteen op deze beschuldiging.

“Dame, je weet dat liegen haram is toch? Anders bij deze de herinnering. Het waren geen broodjes die ik bij je bestelde maar een vegetarische Turkse pizza, welke ik netjes heb afgerekend.”

Monique kreeg zo een tril alarm ding mee. Als dat af gaat kan ze haar eten ophalen. Maar dit werkte niet goed.

“Toen kreeg ik van jou te horen dat het helemaal niet kan dat hij al trilde en de bestelling nog niet klaar was. Ik liet het kastje bij jou achter en vroeg of mijn vriendin de bestelling bij je mocht halen.”

“Jij hebt mijn vriendin, die niet wist wat ik besteld had, een verkeerde bestelling meegegeven met niet één maar twee Turkse pizza’s. Beide overigens met vlees. Een paar minuten later kwam je collega alsnog naar onze tafel om de vegetarische pizza te brengen.”

Lees ook
Dani (14) vermoord na ruzie om broek

De collega wilde de verkeerde pizza’s niet terug, omdat ze al waren aangeraakt.

“Mijn vriendin at er daarom eentje op. En toen kwam jij, weet je nog? Je wilde de pizza’s terug anders zou je baas boos op je worden of ik moest ze betalen. Mijn vriendin is netjes met je meegelopen en heeft degene die zij heeft gegeten afgerekend.”

“De andere nam je terug. Ik hoop niet dat je die nog hebt doorverkocht na in zo veel handen te zijn geweest. Niet zo snugger dat je je op deze manier uitlaat op mijn Instagram.”

“Inmiddels heb ik een officiële klacht ingediend over deze actie van jou bij Toverland met bijgevoegd pinbetalingen van mijn bestelling en de door jou verkeerd meegegeven pizza. Fijne avond!”

Man wijst onterecht tweelingbroer aan als verkrachter, blijkt uit nieuw DNA-onderzoek

Vermiste Wolfgang Arnswald (69) dood gevonden