in

Monica heeft last van mannen tijdens sporten: ‘Ik ben de droom van elke man’

Vandaag de dag willen we allemaal goed voor de dag komen en dus letten we op ons eten en proberen we voldoende te bewegen. De 37-jarige Monica Huldt uit Arizona bezoekt vijf keer per week de gym, echter heeft ze daar behoorlijk veel last van hitsige mannen.

Ze wil rustig kunnen sporten en om geen last te hebben van vervelende mannen is ze op zoek naar een bodyguard. die meegaat naar de sportschool. Monica laat in gesprek met DailyMail weten dat ze begrijpt dat mannen haar aantrekkelijk vinden, ze omschrijft zichzelf dan ook als ‘te knap voor woorden’.

Lees ook
Extreme vrieskou in aantocht: Meteorologen Nederland zijn in shock

”Ik weet dat ik de droom van elke man ben, maar in de gym wil ik niet aangesproken worden‘ aldus een zelfverzekerde Monica. Ze heeft veel last van ‘hitsige mannen met hun tong uit hun mond naar haar kont kijken’ continu om haar nummer vragen. Monica vindt het erg vervelend.

”Ik ben in het verleden vaak sksueel geint!mideerd in de sportschool en dat is niet fijn voor een vrouw.” Om met een gerust hart te kunnen sporten kreeg Monica vorig jaar het briljante idee om op zoek te gaan naar een bodyguard die dan met haar mee gaat.

Lees ook
‘Iceman’ Wim Hof aangeklaagd voor 67 miljoen euro na de dood van een 17-jarig meisje

”Het liefst heb ik een donkere, flink opgepompte man. Dat is toch iets int!miderender dan, sorry, een blanke man.”

Helaas heeft de zoektocht nog niets opgeleverd en dus heeft ze nu besloten om het bedrag dat zij wil betalen te verhogen.

”Ik heb er 3.000 dollar per maand voor over. In cash. Als ik daardoor normaal kan sporten, dan moet het maar”, aldus een zoekende Monica.

Nederland geschokt door gruwelijke moord: lichaam tiener ontdekt in winkelwagentje

Bijna niemand weet het… Wie mag er als eerste 1, 2 of 3?