in

Monica Geuze betrapt op haar knietjes in het openbaar: ‘Mijn hele mond zit onder’

Monica Geuze (28) geniet met volle teugen van haar vrijgezellenbestaan. In januari kondigde ze aan dat ze na meer dan 2 jaar daten met Robbert Kroese weer beschikbaar is op de markt. Sindsdien lijken alle remmen los te zijn, want we zien haar nu zelfs op haar knieën in het openbaar.

Tijdens een interview met RTL Boulevard werd haar gevraagd of ‘single Monica ook fun Monica is’ en of ze aan het daten is geslagen. Haar antwoord was: ‘Ik bevind me in een bepaalde fase en ik vind het geweldig.’ Ah, een fase waarin ze graag op straat knielt voor een verfrissend drankje.

Lees ook
Peuter zwaargewond uit water gehaald bij kinderboerderij

Stefan de Vries, een YouTuber die graag filmpjes maakt, heeft wellicht een van zijn beste werken tot nu toe geproduceerd. Hij weet Monica vast te leggen in haar natuurlijke habitat: geknield op de stoep, mond wijd open en aan het nippen van champagne. Een willekeurige jongeman schenkt van bovenaf de goddelijke nectar rechtstreeks in haar keel.

Monica neemt een flinke slok en komt dan weer overeind. ‘Mijn hele mond zit onder,’ mompelt ze. Vervolgens zien we hoe ze haar gezicht probeert af te vegen aan cameraman Stefan. Ook Rijk Hofman is aanwezig bij dit tafereel. Hij lijkt niet erg onder de indruk, mogelijk omdat hij inmiddels gewend is aan dit soort beelden.

Lees ook
Tory zwanger van 1 van haar 4 mannen maar niemand weet wie de vader is

Monica houdt het vaag

Er gaan al een tijdje geruchten dat Monica en Rijk Hofman een relatie hebben. Terwijl Rijk in een interview toegeeft aan het daten te zijn, blijft Monica lekker vaag. ‘Hij is hij, ik ben ik en iedereen mag zijn wie hij wil,’ beschrijft ze de situatie. Laten we hopen dat deze vrouw geen plannen heeft om luchtverkeersleider te worden op Schiphol. ‘Ja, vliegen is vliegen, landen is landen, en iedereen mag doen wat hij wil’ zal de meeste piloten niet veel verder helpen.

@de.influencers.ig backup @De.influencers.ig.backup #stefandevries #deinfluencersig ♬ origineel geluid – De influencers ig

Accu verdwenen uit AED, vrouw overleden

“Mijn poesje stond in brand toen ik gelikt werd door een man die spicy kip at”