in

Moeilijke tijden voor Tanja Jess: ‘Ze is getroffen door borstkanker’

Tanja Jess (54) steunt haar door borstkanker getroffen hartsvriendin Chimène van Oosterhout (57) tijdens haar ziekteproces door dik en dun. Maar ook in haar eigen familie is er leed.

Tanja Jess is geraakt door de ziekte van haar goede vriendin Chimène van Oosterhout. ‘Het is niet de eerste keer dat Chimène met borstkanker worstelt,’ vertelt Tanja aan Story.

Lees ook  Oplettende kijker ontdekt ‘schildklierkanker’ Paulien Cornelisse in uitzending Jinek: ‘Zelf nooit gezien’

‘Ik probeer er zoveel mogelijk voor haar te zijn. Zo ga ik met haar mee naar het ziekenhuis als ze lastige gesprekken moet voeren of als haar een spannende uitslag staat te wachten. Daarnaast doen Chimène en ik ook leuke dingen.

We praten veel. Naar omstandigheden gaat het goed met haar. Ze is nu met immunotherapie bezig. Daarna komen de scans en wordt het weer spannend.

Lees ook  Met gratis test uit eten of naar bios: ‘Versneld onze vrijheden terug’

Chimène zou andersom hetzelfde voor mij doen. Ze is heel lief, trouw en zorgzaam. Als ik me niet lekker voel, komt Chimène thuis soep voor me koken. Ze is een dierbare vriendin op wie ik altijd kan bouwen.’

Ongecensureerde foto aan muur in Schiedams huis op Funda voor altijd op je netvlies!

‘Monique Westenberg wilt vreemdganger André Hazes weer terug’