in ,

Moeder wil haar kind déze koekjes laten trakteren in de les maar lerares laat dat niet toe

Een moeder wilde op de school van haar kind koekjes uitdelen, maar werd tegengehouden door de juf. Het ging dan ook om best wel aparte koekjes.

Ze zien er namelijk uit als vagina’s. Deze zijn niet per ongeluk zo gemaakt, maar dit was juist de bedoeling van de moeder.

Heel gewoon
Elke week deelt er een ouder iets uit op de school om de betrokkenheid van de ouders wat te vergroten. Op Reddit deelt iemand het aparte verhaal.

Een moeder besloot dat kinderen meer moeten leren over vagijns en daarom bakte ze deze koekjes.

Lees ook  55 jaar oude mee-eter wordt eindelijk uitgeknepen

‘Om de kinderen te laten zien dat die intieme delen in alle soorten en maten voorkomen’. Daarom waren er kleine koekjes, witte, bruine, harige, kale en dikke koekjes.

Woest
Een vriendin van de juf schrijft op social media: “De moeder kwam gewoon de klas binnen en zei dat de juf nu maar eens een lesje over intieme zones moest geven aan de kinderen.

Toen de juf dit weigerde zei ze dat ze zo geen goed voorbeeld is voor alle meisjes in haar klas en dat ze juist trots moet zijn op haar vagijn.

Lees ook  Onhandige jongen zoekt sleutel in container komt vast te zitten

Ze zei hoe belangrijk het is dat hier normaal over wordt gedaan”. In de klas zitten kinderen van 7 en 8 jaar.

Wijze les
’s Avonds liet de moeder het er niet bij zitten en stuurde ze nog een bericht na. “Als vrouwen moeten we samenwerken en mensen informeren over de vagina en over hoe je die kan plezieren”, schreef ze aan de juf.

Bizarre studie: ‘Je koffie zwart drinken, kan een teken zijn dat je psychopaat bent’

Jessie Jazz Vuijk volledig uit de kleren