in

Moeder vindt zoon (22) dood in gracht nadat ze tracking-app van iPhone gebruikt:

Een Britse moeder heeft haar 22-jarige zoon dood teruggevonden in een gracht. Toen hij na een avondje uitgaan niet was thuis gekomen, sloeg de moeder alarm en werd er een zoektocht ingesteld. Dankzij de tracking-app op hun iPhones vond ze hem. De zoon was slachtoffer van een aanrijding door een auto, de 22-jarige bestuurder was er vervolgens vandoor gegaan. Hij moet nu voor 86 maanden naar de gevangenis en is zijn rijbewijs 77 maanden kwijt.

Op 22 april 2022 wandelde Josh Ashworth (22) na een avondje uit naar huis in het Britse dorpje Lincolnshire. Daar werd hij rond 21.30 uur aangereden door een BMW, die met een snelheid van 96 km/u aanscheurde. Josh stierf onmiddellijk door een gebroken schedel, maar werd achtergelaten door Cole Tressidder, de 22-jarige bestuurder. De volgende ochtend sloeg zijn moeder alarm en organiseerde een zoektocht. Dankzij de tracking-apps op hun iPhones vond zijn moeder hem rond 7 uur ‘s ochtends. Hij lag daar in een gracht met zijn gezicht naar beneden.

Lees ook  Dame laat handig trucje zien hoe je nooit meer hoeft te kokhalzen als die diep gaat!

In de rechtbank las de moeder een emotioneel statement voor. “Waarom zou iemand zo’n mooi mens langs de kant van de weg achterlaten? Dan was ik niet diegene geweest die mijn zoon met gruwelijke verwondingen vond.” De moeder omschreef haar zoon als “mooi, complex en vol liefde”. “Mijn leven zoals ik kende, is gestopt op 23 april 2022”, aldus de moeder.

Lees ook  Jongedame vergeet tijdens maken van selfie eventjes dat er achter haar een spiegel hangt

De bestuurder was na de aanrijding gevlucht en gaf zich pas rond de middag aan, naar eigen zeggen nadat hij het nieuws had gelezen op sociale media. Hij getuigde dat hij niet wist dat hij iemand had aangereden. Nochtans had zijn auto schade opgelopen en had hij op de avond van het ongeval nog gebeld naar de garage om zijn wagen te laten herstellen. De bestuurder pleitte uiteindelijk schuldig voor rijden zonder rijbewijs en verzekering, en gaf toe in het bezit te zijn van cocaïne. De man werd veroordeeld tot 86 maanden gevangenis en is zijn rijbewijs 77 maanden kwijt.

Mannen slaan bril en kunstgebit van opa kapot na handbeweging

Interview met hitsige dame escaleert snel: “Ik heb iets in, duw eens op het knopje”