in ,

Moeder plaats camera in de kamer van haar dochter en wat ze dan ziet is schokkend

Het is natuurlijk niet heel gebruikelijk om een camera op te hangen in de slaapkamer van je kinderen.

Toch besluit de Amerikaanse moeder Ashley LeMay om een camera aan te schaffen en te plaatsen in de slaapkamer van het dochters.

Medische zorgen
Ashley LeMay woont samen met haar man en vier dochters in Mississippi. De kinderen zijn altijd druk bezig met verkleedpartijtjes, spelletjes en rondrennen door het hele huis.

Toch heeft het gezin ook zorgen. Één van de dochters heeft een flink medisch dossier. Zo kan het meisje, van nog maar vier jaar oud, af en toe een soort beroerte krijgen.

De aanschaf
Dit was dan ook de reden dat LeMay er voor gekozen heeft om een camera aan te schaffen. Zelf is ze vaak aan het werk in de avonden en ze wil een oogje in het zeil kunnen houden.

Toen ze met Black Friday een camera op de kop kon tikken heeft ze dan ook geen moment getwijfeld.

Lees ook  Op geniale wijze je afgetrapte Megane verkopen op Marktplaats doe je zo

Een vreemde wending
Toen de camera geïnstalleerd was gebeurde er iets waar het gezin niet op berekend was. De achtjarige dochter Alyssa, die een slaapkamer deelt met twee zusjes, hoorde vreemde geluiden uit de slaapkamer komen en besloot een kijkje te gaan nemen.

Een vreemde stem
Eenmaal in de kamer hoorde Alyssa een vreemde mannen stem. De achtjarige is op zoek gegaan naar de stem.

Knuffelberen, poppen, alle hoeken van de kamer werden nauwkeurig onderzocht. Vervolgens begint de stem te schreeuwen en rare dingen te roepen, tot grote paniek voor Alyssa.

Nog een stapje verder
De stem veranderd in een deuntje dat geneuried wordt. Het geneurie veranderd vervolgens weer in een stem die het meisje probeert aan te zetten om vervelende dingen te zeggen over haar moeder.

De camera-hacker doet er vervolgens nog een schepje bovenop door de achtjarige aan te moedigen om het huis overhoop te halen.

Als de hacker zegt dat hij haar grootste nachtmerrie is besluit Alyssa in paniek de kamer te verlaten.

Lees ook  Studies beweren dat mannen pas na hun 54e levensjaar volwassen worden!

Contact met de fabrikant
Uiteindelijk krijgt Ashley te horen wat er met haar dochter is gebeurd. Ze bekijkt de video op de bijbehorende app en sprint zo snel als ze kan naar huis bij het horen van de vreemde stem.

Dat een hacker zich richt op een camera met jonge kinderen brengt grote onrust met zich mee en het gezin besluit contact op te nemen met de fabrikant.

Geen excuses
Na lang proberen kwamen ze eindelijk in contact met het bedrijf. Een verontschuldiging zat er alleen niet direct in.

De ouders hadden volgens het bedrijf een sterker wachtwoord moeten kiezen. Toch besluit het bedrijf de zaak naar eigen zeggen serieus op te pakken om herhaling te voorkomen.

Niet snel vergeten
Één ding is in ieder geval zeker. Alle technologieën van tegenwoordig brengen naast veel gemak ook gevaren met zich mee. Het gezin zal het voorval in ieder geval niet snel vergeten.

‘Ik heb ze snel opgepakt’, Zaid (9) redde meerkoetjes van jongens die ermee overgooiden

Kelly is drie weken aan puzzel bezig, net voordat ze het laatste puzzelstukje legt, gooit man tafel om