in

Moeder in tranen nadat mensen haar gehandicapte dochtertje erg belachelijk maken

Batya (4) werd geboren met een hernia in haar wervelkolom, het syndroom van Pfeiffer en het Antley-Bixler syndroom. Dat is voor het meisje zelf en voor ouders niet makkelijk. In plaats van dat de familie respect krijgt, maken sommige mensen het uiterlijk van het meisje belachelijk. De moeder van Batya gaat eraan onderdoor.

De toestand waarin het meisje verkeert is erg zeldzaam. Batya is zowel doof als blind en heeft hulp nodig om te kunnen ademen.

Lees ook
Slachtoffer ongeval met Picnicbezorger overleden

Artsen verwachtten niet dat Batya de zwangerschap zou overleven, maar uiteindelijk kwam ze dan toch ter wereld. ”Ze had een groter hoofd dan normaal en haar ogen puilden uit. Ik zag meteen dat haar wervelkolom niet recht was. Wij als ouders begrepen direct dat de toekomst voor ons erg, erg moeilijk zou worden”, aldus moeder Racheli tegen Daily Mail.

Mooiste glimlach ooit
Ondanks dat het meisje er dusdanig aan toe is, houden haar vader en moeder verschrikkelijk veel van hun dochtertje. ”Niet alles is somber. Batya lacht in haar slaap, ze heeft de mooiste glimlach die je ooit hebt gezien”, zo schrijft Racheli.

Lees ook
Angela bijna dood door fors geslachtsdeel van 25 centimeter

Online haat
Via haar Instagramkanaal post Batya’s moeder regelmatig foto’s van haar dochter. Sommige mensen schrijven de meest verschrikkelijke dingen onder de foto’s.

Zo wordt Batya onder meer vergeleken met ‘een monster’. Ook komen er reacties van mensen die vragen waarom ‘dit wezen’ in leven wordt gehouden. De moeder is er kapot van. ”De dingen die ze zeggen zijn vreselijk en heeft onze harten gebroken.”

Man (43) neemt het op voor buschauffeur en wordt meerdere keren gestoken

’Vrouw verkracht op de spoedeisende hulp van ziekenhuis’