in ,

Isabelle doet boekje open: “Ik laat mijn man met andere vrouwen seks hebben, het houdt hem gelukkig” (foto’s)

Veel vrouwen zouden er niet meteen om staan te springen dat hun partner s*ks heeft met andere dames. Maar Isabelle James, model op het platform OnlyFans, moedigt het net aan.

Ze houdt naar eigen zeggen van de vrijheid van in een open relatie te zitten, nadat ze vroeger samen was met een heel controlerend iemand.

In een interview verduidelijkt ze haar keuze: “Mijn partner en ik hebben inderdaad een open relatie. We hebben elkaar de toestemming gegeven om meerdere s*ksuele partners te hebben, maar op emotioneel vlak zijn we wel monogaam. Als hij echter s*ks wilt hebben met andere meisjes, dan is dat ok voor mij.”

Lees ook  Met deze opblaasbare kroeg kom je de quarantaine wel door

”Manipulatief”
“Ik kom zelf uit een monogame relatie waarbij ik emotioneel heel hard gemanipuleerd ben geweest. Ik wilde eigenlijk altijd al een open relatie.

Ik ben een zeer s*ksuele persoon, maar ik besef ook dat mannen op een ander niveau denken. Als mijn vriend plezier wil hebben, dan vraag ik hem gewoon eerlijk te zijn en het me te vertellen.

Lees ook  Peter R. de Vries vecht nog steeds voor zijn leven in ziekenhuis

Ik heb het op die manier wel graag eigenlijk. Als je echt van iemand houdt, dan zorg je ervoor dat hij of zij ook kan genieten”, zo besluit ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isabella James (@bbygirlbella33)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isabella James (@bbygirlbella33)

‘Ik heb mijn man een trio voor zijn verjaardag gegeven, maar daardoor besefte ik dat ik lesbisch was’

Zorgen Om Opgedoken Foto André Hazes: ‘Lijkt Ineens 10 Jaar Ouder!’