in

Mocro Maffia komt met korte film over nieuw personage

Videoland borduurt voort op het succes van misdaadserie Mocro Maffia en kondigt vandaag een korte film aan.

In Mocro Maffia Meltem, een 40 minuten durende film, wordt het nieuwe personage Meltem geïntroduceerd, gespeeld door Sinem Kavus.

Kavus zal ook in het aankomende vierde seizoen van Mocro Maffia te zien zijn. Het karakter Meltem zit in de creditcardfraude, waarmee ze onder de radar van de politie blijft.

Lees ook  Dronken vrouw steelt frikandel, crasht in weiland en praat met koeien

De Turks-Nederlandse vrouw is slim en handelt doordacht, meldt Videoland. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team-Paus.

In de korte film probeert Meltem haar vader uit de handen van de mocromaffia te redden, waarvoor ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf gaat.

Het is de tweede keer dat een karakter van Mocro Maffia wordt geïntroduceerd voordat het nieuwe seizoen van de serie verschijnt.

Lees ook  Twee personen overleden bij ernstig ongeluk op N36 bij Sibculo

Voor de start van het derde seizoen werden fans al getrakteerd op een miniserie over het nieuwe karakter Komtgoed, die massaal werd bekeken.

Mocro Maffia Meltem is dit jaar nog te zien bij Videoland. Mocro Maffia is een groot succes: de serie won een Gouden Kalf en maakt donderdag kans op de Gouden Televizier-Ring.

“Vier liter zeewater. Dat is de hoeveelheid die overleden Sanda Dia moest drinken

Vissers vinden stoffelijke resten van sinds 2018 vermiste Dirk van den Belt