in

Miracle (24) trouwt met Charles (85), die 61 jaar ouder is: Baby is onderweg

Een koppel met een leeftijdsverschil van 61 jaar gaat proberen een gezin te stichten en wendt zich tot IVF om hun droom waar te maken. Miracle (24) ontmoette Charles (85) in 2019 toen ze in een wasserette werkte en een jaar later vroeg Charles haar ten huwelijk. Miracle vertelde hoe ze elkaar ontmoetten en verliefd werden: “Charles bracht altijd één kledingstuk mee en wilde alleen dat ik hem bediende.”

“Op een dag walste hij binnen, gaf me een stukje papier en zei ‘schrijf je nummer op’. Hij was mijn ridder op het witte paard,” ging ze verder. “We hadden een goede band, hij gaf me geen raar gevoel. We hadden altijd goede gesprekken, hij stelde me op mijn gemak. Ik wist dat hij ouder was, maar ik wist zijn leeftijd niet precies. Ik kreeg al snel grote gevoelens voor hem. Het maakte me niet uit of hij 100 of 55 was, ik hou van hem zoals hij is. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was omdat hij er zo goed uitziet.”

Lees ook
Geen zin om te krabben? Simpelste trucje tegen bevroren ruit nog altijd het meest efficiënt

Miracle zegt dat haar familie, ook haar grootvader die 72 is en dus jonger dan Charles, de relatie van in het begin gesteund heeft. Alleen haar vader deed er net iets langer over dan de rest, maar hij accepteerde het koppel uiteindelijk en liep zelfs met zijn dochter mee naar het altaar toen zij en Charles trouwden. Hoewel ze een behoorlijk groot leeftijdsverschil hebben, wil het koppel een gezin stichten en onderzoeken ze momenteel IVF om dat voor elkaar te krijgen.

Lees ook
Man 77, verlamd door polio toen hij 6 was, heeft grootste deel leven doorgebracht in ‘ijzeren long’

“Hij overleeft ons allemaal”
Miracle zei: “Ik wil dat hij nog een generatie krijgt. We willen naar een IVF-kliniek om over onze mogelijkheden te praten. We zijn eerder naar een IVF-kliniek geweest, maar we voelden echt de vooroordelen, ook al kennen ze me niet, en het was nogal overweldigend. Miracle vertelde dat Charles’ leeftijd hen soms wat tegenhoudt om kinderen te krijgen, maar dat ze een open geest heeft. “Ik maak me vaak zorgen om Charles. Onlangs kreeg hij Covid en ik ging kapot, ik bereidde me al voor op het ergste. Charles zegt zelf dat hij er misschien binnen vijf jaar niet meer is, maar ik zeg hem dan dat hij ons allemaal zal overleven,” besloot ze.

Baby uit huis geplaatst, moeder omgekomen door 14 messteken: ‘Ze zou de baby ziek maken’

Dicky (84) zwaar mishandeld door groepje jongeren