in ,

‘Mijn vriendin verdient 10.000 euro per maand omdat ze leeft als hond

Maak kennis met de 26-jarige Dani en haar 31-jarige vriend Jack. Toen Dani haar huidige vriend leerde kennen, moest ze een behoorlijk opvallende voorkeur onthullen.

Zo vond de Amerikaanse brunette het geweldig om ‘puppy play’ te doen. Met andere woorden wil Dani constant doen alsof ze een hond is.

Haar partner Jack moet haar ook constant behandelen als een hond en doet dat blijkbaar met veel plezier.

Zo gaat hij wandelen met Dani aan de leiband of geeft haar snoepjes als ze een braaf hondje is.

Dani geeft zelf aan dat ze zich het meest gelukkig voelt wanneer ze doet alsof ze een schattige keffer is.

Jack is op zijn beurt dan weer dolgelukkig als zijn hondje/partner geniet van de aandacht die ze krijgt.

Lees ook  Armband geeft je elektrische schok wanneer je te veel snoep eet

Ook pikante ‘puppy play’ op OnlyFans
We zouden niet in het jaar 2021 leven als Dani en Jack geen munt proberen te slaan uit deze fetisj. Zo begon het met een TikTok-account en ondertussen is er ook een OnlyFans-account waar je Dani 18+ dingen ziet doen terwijl ze doet alsof ze een hondje is.

Blijkbaar is er behoorlijk wat vraag naar zogenaamde ‘puppygirls’ die uit de kleren gaan. Jack en Dani hebben dus duidelijk het gat in de markt gevonden want ze verdienen maandelijks rond de 10.000 euro dankzij mensen die graag betalen voor hun pikante hondenfilmpjes en -foto’s.

Indien je dus graag een extra zakcentje wil verdienen dan weet je alvast welk voorstel je moet doen aan je vriendin.

Lees ook  Man (70) berooft bank, want 'cel is beter dan thuis bij mijn vrouw'

Ze doen daarnaast ook nog wel ‘gewone’ pikante content, maar de vraag naar ‘puppygirls’ wordt blijkbaar alsmaar groter en groter.

Zo zijn er nog concurrentes die een stuk meer verdienen met zulke filmpjes. Hoewel Dani en Jack het veel naar buiten als iets s*ksueel presenteren omdat ze daar ook geld mee verdienen, is dat in hun echte leven niet altijd het geval:

“In ons dagelijks leven is puppyplay meestal niet seksueel. Online is het dat wel vaak omdat wij ervoor kiezen om het zo naar buiten te brengen. In werkelijkheid is het gewoon iets intiem en speels met mijn partner omdat we elkaar graag zien.”

Temptation-sterretjes Megan en Milou samen uit de kleren

Pootje kat Ivy geamputeerd na beschieting luchtbuks