in

Mijn vriend ging vreemd en bezorgde me een soa. Ik nam keihard wraak !

Ontdekken dat je partner vreemdgaat kan intense gevoelens van woede oproepen. Een vrouw kwam erachter dat haar partner haar had bedrogen toen ze plotseling een SOA opliep. Haar enige verlangen: wraak nemen!

Haar vriend had meerdere affaires en gaf zijn vriendin vervolgens een SOA. Het is echt een nachtmerrie voor iedereen. De vriendin ontdekte de waarheid terwijl ze op vakantie was en de berichten van haar vriend las. Toen ze thuiskwam, begon ze meteen met het zoeken naar bewijs van zijn daden. Ze was geschokt toen ze iets in hun slaapkamer vond.

“Hij vertelde niet dat hij een soa had opgelopen!”
Het verhaal van de vrouw werd besproken in de LuAnna-podcast, waarvan later een fragment werd gedeeld op het TikTok-account van everthing_luna. In de video lezen de presentatoren het verhaal voor: “Ik vond meerdere berichten op zijn telefoon van meisjes waarmee hij vier jaar geleden was thuisgekomen na een avondje uit. Ook vond ik recente groepsberichten waarin stond dat hij mij niet had verteld dat hij een soa had opgelopen.”

Lees ook
Gruwelijke verkrachter vergrijpt zich opnieuw tijdens proefverlof: 'Ik wil je zien huilen'

“Ik vond slipjes en valentijnskaarten”
“Toen we terugkwamen van vakantie ging ik volledig in FBI-modus en doorzocht ik onder andere de slaapkamer. Ik vond slipjes van andere meisjes, valentijnskaarten en zelfs bewijs dat hij in het buitenland zat terwijl hij zelf beweerde in Manchester te verblijven, slechts enkele kilometer van onze woonplaats.” Toen ze de waarheid ontdekte, werd ze woedend. Ze moest en zou wraak nemen op haar vriend, en dat deed ze. Ze verving de shampoo en conditioner door ontharingscrème!

“Daarna pakte ik mijn spullen en ik was weg!”
“Gelukkig koopt hij shampoo en conditioner in grote hoeveelheden. Dus ik deed wat elke vrouw in zulk geval zou moeten doen: ik ging naar de winkel en kocht ontharingscrème. Toen ik thuiskwam, goot ik het in de flessen shampoo en conditioner,” zei ze. Ze voegde nog wat oliën toe om de geur van de crème te maskeren en gooide al het bewijs weg. Daarna pakte ze haar spullen in en gooide haar sleutels in de brievenbus. De presentatoren van de podcast applaudisseerden nadat ze haar verhaal hadden gehoord en vonden haar wraakactie geweldig.

Lees ook
Vader en opa overleden in zwembad van hotel, wilden peuter redden

“Je zou ook garnalen kunnen proberen…”
Andere mensen deelden ook verschillende manieren waarop ze wraak had kunnen nemen. Iemand schreef: “Ik zou overal garnalen hebben verstopt. Onder de meubels, in de gordijnen, overal waar je niet zou zoeken voor de geur.” Sommige mensen waren echter niet overtuigd dat de wraakactie zou werken, omdat ontharingscrème enkele minuten nodig heeft om in te werken. Iemand schreef: “Moet ontharingscrème niet 5 minuten inwerken? Als dat zo is, heeft het waarschijnlijk geen nut.”

Zo ging Benno L onder de naam Hans te werk in Duitsland: 4 zusjes misbruikt

Zoveel contant geld mag je dit jaar maximaal bij je bank opnemen