in

Met de ‘s*ksoefeningen’ van fitnesscoach Patrick word je een beest in de slaapkamer

De Brit Patrick Toechterle is een fulltime fitnesscoach die ook een redelijk populair TikTok-account heeft. Het zijn vooral één soort van zijn filmpjes die viraal gaan en heel wat kijkrecords breken. Je zult zo meteen wel begrijpen waarom…

Lees ook
Adelina (25) geeft 500 euro weg aan de man die haar z.s.m zwanger wil maken

Patrick toont namelijk geregeld ‘s*ksoefeningen’ die je zouden helpen om beter te presteren in de slaapkamer. Oefeningen die de juiste spieren trainen om allerlei standjes op de beste manier uit te voeren, terwijl je deze ook langer blijft volhouden dan 30 seconden.

Wat hij trouwens toont en vertelt is niet zomaar uit de duim gezogen. Stretchen en een vlotte mobiliteit zijn namelijk cruciaal als je een gezond en aangenaam seksleven wil. Ook oefeningen waardoor je een betere uithouding krijgt, kunnen helpen als je eens wat anders wil doen dan het missionarisstandje.

Lees ook
Deze armband geeft je een schok als je (weer) teveel junkfood eet

Pak je notitieblokje er dus maar bij en doe onderstaande oefeningen. Je vrouw/man/minnares/vriendin/schoonmoeder zal je dankbaar zijn!

@patrick_toechterle BETTER SEX 🔞#fy #fyp #foryou #foryoupage #ukfit #uktiktok #ukfitfam #hipmobilityexercise #hipmoves #hipmobilitywork #onlinecoach #ukfitness #fittok ♬ Bad Habits – Ed Sheeran

“Mijn poesje stond in brand toen ik gelikt werd door een man die spicy kip at”

25-jarige Asya in elkaar geslagen omdat ze Turks sprak