in

Melissa (26) wacht al 10 jaar op een beurt van haar vriend: ”Altijd dezelfde excuses”

Het verhaal van Melissa, die al 10 jaar samen is met haar vriend Marcel, is een ongelooflijk verhaal dat vragen oproept.

Hoewel hun relatie over het algemeen goed verloopt, is er één ding waar Melissa ontevreden over is: haar vriend weigert s*ksuele intimiteit met haar te delen.

“Ik ontmoette Marcel op de middelbare school. Hij was niet bepaald de knapste jongen van de klas en ook vrij introvert. Maar ik werd aangetrokken tot hem vanwege zijn buitengewone vriendelijkheid.”

“Dit is ook iets wat ik van huis uit heb meegekregen: uiterlijk is niet het belangrijkste, karakter is veel belangrijker. En bij Marcel zat dat wel goed.”

Samenwonen
Nadat Melissa en Marcel hun VMBO-diploma hadden behaald, besloten ze allebei te gaan werken. “Ik wilde niet langer naar school en hij ook niet.”

“We wilden graag samenwonen, trouwen en kinderen krijgen. Dat waren onze toekomstplannen. Marcel is gelovig en wilde pas s*ks hebben als we getrouwd waren.”

Lees ook
“Ik heb de grootste lippen ter wereld en kan maar niet stoppen om ze nóg te vergroten” (foto’s)

“In het begin vond ik dat vreemd. Toen ik hem ontmoette was ik zestien jaar oud en voelde ik me klaar om onze liefde naar een volgend niveau te tillen.”

Huwelijk
“Marcel was er echter nog niet klaar voor. Hij volgt zijn religie heel strikt en is bang voor de consequenties in het hiernamaals als hij zondigt. Dit idee is hem door zijn ouders ingeprent.”

“Maar goed, ik accepteerde dat hij wilde wachten tot het huwelijk. Ik vind dat je, als je voor iemand kiest, niet zomaar moet opgeven.”

“Vier jaar geleden zijn we getrouwd. Om eerlijk te zijn keek ik alleen maar uit naar onze huwelijksnacht. Het hele feest kon me gestolen worden. Eindelijk zou ik de intimiteit met mijn man kunnen delen.”

Er gebeurt niets
Melissa komt echter bedrogen uit, want op de huwelijksnacht is Marcel moe. Hij drinkt geen druppel alc0hol, maar vond het huwelijksfeest “erg intens”.

Teleurgesteld valt Melissa uiteindelijk in slaap naast haar kersverse echtgenoot.

Nu, vier jaar later, wacht Melissa nog steeds op haar eerste intieme ervaring met haar man. “Ik vind het nu wel erg lang duren. Ik wacht al 10 jaar op hem.”

Lees ook
‘Waarom feliciteert niemand me? Helaas werd mijn dochter’s komst niet gevierd…’

“Ik heb van alles geprobeerd. Lingerie setjes en dergelijke. Maar er gebeurt gewoon niets. Hij heeft altijd hetzelfde excuus: ‘Binnenkort, schat’, zegt hij dan.”

“Mijn vriendinnen hebben me aangeraden om vreemd te gaan. Hoewel, vreemdgaan kun je het niet eens noemen, aangezien ik met Marcel nog nooit iets intiems heb gedeeld.”

“Als ik er met Marcel over praat, verwijt hij me dat ik hem probeer te dwingen. Wat ook vervelend is, is dat hij dat tegen zijn ouders zegt.

Als we op zondag (na de kerkdienst) bij hen op bezoek gaan, kijken ze me verwijtend aan. Alsof ik de oorzaak van dit probleem ben.”

“Ik ben echt radeloos. Ik wil Marcel niet verlaten, maar dit kan niet langer zo doorgaan. Ik merk dat ik steeds ongelukkiger word in ons huwelijk.”

“Als Marcel me niet wil verliezen, zal hij snel actie moeten ondernemen. Als hij dat niet doet, bestaat de kans dat ik elders ga zoeken naar de intimiteit die ik nodig heb. Ik begrijp niet dat hij dat niet beseft.”

Man 77, verlamd door polio toen hij 6 was, heeft grootste deel leven doorgebracht in ‘ijzeren long’

Baby vergeten voor in auto voor ziekenhuis, overleden door oververhitting