in

Meisje meerdere keren gestoken in auto

Zondagochtend 14 april rond 09.30 uur vond een steekincident plaats onder het viaduct van de A1 met de Muidertrekvaart in Muiden. Een 18-jarige vrouw uit Zaandam raakte gewond. Op het moment van de steekpartij fietste een vrouw langs. Weet u wie deze vrouw is, of bent u deze vrouw? Neem direct contact op met de politie, dat kan ook anoniem.

Lees ook
Ambulanceverpleegkundige is geweld zat en deelt nu zelf een mep uit aan onhandelbare patient

Steekpartij
De steekpartij begon in een auto, terwijl deze stilstond onder het viaduct van de A1 met de Muidertrekvaart. De 18-jarige vrouw uit Zaandam werd in de auto meermaals door een 21-jarige man uit Amsterdam gestoken met een scherp voorwerp. Zij raakte hierbij flink gewond. Het slachtoffer wist uit de auto te ontsnappen, maar de man kwam achter haar aan en mishandelde haar.

Vrouw op fiets
Op dat moment kwam een vrouw langsgefietst, maar helaas fietste zij door. Deze vrouw heeft mogelijk gezien wat er is gebeurd. De politie komt daarom graag in contact met haar! Dat kan ook anoniem. De politie hield even later de verdachte, een 21-jarige man uit Amsterdam, aan in de buurt van het incident. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook
Naakte man rent door straten

Belangrijke getuige
Weet u wie de vrouw is die langs het incident fietste, of bent u deze vrouw? Neem dan direct contact op met de politie. Uw informatie is belangrijk voor het politieonderzoek!

Dodelijk slachtoffer die met auto tussen twee vrachtwagens kwam is 37-jarige vrouw

Konijn met plastic zak aan pootje ‘uit rijdende auto gegooid’