in ,

Meisje (2) dompelt zichzelf onder in witte verf en loopt door huis

Iedere ouder heeft het wel eens meegemaakt: je let even niet op, en meteen heeft je kleine uk er een onwijze rommel van gemaakt.

Anistyn van twee wist daar de overtreffende trap van te maken toen ze besloot een duik te nemen in witte latexverf.

Witte voetstappen
Victoria Farmer uit Denver was haar jongste baby aan het verzorgen, dus was even niet bezig met de streken van haar tweejarige dochter. In de woonkamer stond een emmer met ongeopende verf, heel onschuldig te staan.

Lees ook  Plastisch chirurg schrikt zich rot van verbouwd gezicht Sarah van Soelen

Toen ze terugkwam in de woonkamer trof ze een horrorscenario aan: haar kleine dochter van top tot teen onder de verf, en heel de huiskamer vol met witte voetstappen en vegen.

Aan 7News vertelt de moeder hoe ze haar dochter aantrof. “Ze was in de emmer met verf gaan zitten en had zichzelf helemaal ondergedompeld. Ik zei haar naam en ze stond daar maar, stokstijf.”

Belhamel
Gelukkig voor Anistyn én haar moeder kwam de verf vrij snel van de belhamel af. De witte voetstappen in de woonkamer zijn alleen een héél ander verhaal. “We zijn nog steeds bezig om die witte verf van de vloer af te krijgen.”

Lees ook  Scherpe volgers zien wel héél spannend detail op foto van Nina Warink!

Boek met streken
Volgens moeder Victoria is haar dochter een echte doerak. “Het lijkt soms alsof ik een slechte moeder ben, maar ze is gewoon heel snel.

Terwijl ik bezig was met een telefonisch interview over het voorval heeft ze nog een hele rol met papier weten uit te rollen! Ik denk dat ik maar een boek moet schrijven over haar streken.”

Mannen huilen vaker op het werk dan vrouwen

Man laat zich in 23 operaties ombouwen tot Superman