in

Meer schokkende onthullingen over Jeroen Rietbergen: ‘Ze was wel heel jong’

Gisteren lieten wij al weten wat de werkwijze was van smeerlap Jeroen Rietbergen. Die zijn machtspositie misbruikte om jonge deelneemsters van The Voice of Holland het bed in te krijgen.

Nu heeft de Volkskrant nog een aantal van zijn potentiële slachtoffers gevonden en geïnterviewd. Hun konden nog ontkomen aan Jeroen, maar het geeft wel inzicht in wat een viezerik die Jeroen was.

Kirsten Berkx (31) die in 2017 achtste werd bij The Voice laat het volgende weten over Jeroen.

“Ik weet nog dat ik door de gang liep en dat Jeroen achter me stond, er was verder niemand. Wat heb jij een geil broekje aan zei hij.”

“Niemand durfde iets over zijn opmerkingen te zeggen, want Rietbergen is een machtige man. Hij is de zwager van John de Mol, de baas van alles.

Lees ook  Vrouw: “Ik gaf handjobs op toilet, in ruil voor drank”

(…) Maar waar haal je het lef vandaan om dit als veertiger te zeggen tegen een 26-jarige die je niet kent?”

Een andere deelneemster die graag anoniem wil blijven laat weten dat ze met Jeroen en zijn band aan het repeteren was en dat hij haar dan opeens vroeg om op een andere plek te gaan staan.

Zijn reden was dat hij dan beter naar haar kont kan kon blijven kijken. De bandleden lachte het weg of het normaal was.

”Ik ben niet snel onder de indruk van ordinaire praat of een grote bek, maar ik weet nog wel dat ik hem toen echt een viezerd vond. Hij was 40, ik 18.”

Nienke Wijnhoven die in 2018 derde werd in het programma kon gelukkig uit handen blijven van Jeroen die wilde plannen met haar had.

Lees ook  Vrouw ontdekt na 2 jaar water geven dat haar vetplant nep is.

Ze was 19 jaar toen ze met Jeroen te maken kreeg. Hij bood haar aan om naar haar hotel te rijden, maar door een productiemedewerker werd ze subtiel beschermd die zei namelijk heel opvallend: “Nee, ik rijd je wel.”

Er waren dus veel mensen achter de schermen die wisten wat Jeroen en waarschijnlijk ook Ali B en Marco Borsato deden en er werd niet ingegrepen.

Ook Linda de Mol wist wat voor een monster haar man was, want hij heeft het zelf aan haar opgebiecht lang voordat alles uitkwam en het kan niet anders dan dat Linda medewerkers kent die haar ook ingelicht hebben over Jeroen Rietbergen.

Overigens heeft Linda de Mol net laten weten dat zij en Jeroen Rietbergen nu definitief uit elkaar zijn. Linda de Mol heeft het nu officieel uitgemaakt.

Zien: Samantha Steenwijk verdedigt Jeroen Rietbergen bij RTL Boulevard – “lijkt me allemaal heel sterk”

Beetje sip deze tijden? Sarah is een therapeute die bijna al haar sessies volledig naakt doet (foto’s)