in ,

Maxime Meiland zit in flinke problemen: “Dit doet ze niet vrijwillig!”

Maxime Meiland zit in financieel zwaar weer, samen met de rest van het gezin. tenminste, wanneer we hun financiële situatie vergelijken met een paar maanden geleden.

We weten dat de uitspraken van Erica Meiland niet veel goeds gedaan hebben wat betreft het aantal samenwerkingen met sponsoren.

We zagen destijds dat de een na de andere sponsor zich terug trok van de gezinsleden. Ook Maxime werd niet gespaard door de sponsoren.

Dit omdat ze niet publiekelijk afstand deed van de uitspraken van haar moeder. Dit betekent dat er flink wat minder inkomsten zijn voor de gezinsleden.

Lees ook  Maak van iedere kakbeurt een feestje met deze glitterpillen:

Onlangs zagen we al dat Maxime haar eerste betaalde post weer plaatste op Instagram.

Het lijkt er dus op dat de sponsoren mondjesmaat weer terugkeren bij de gezinsleden om gebruik te maken van hun enorme bereik en positiviteit. Maar dit blijkt al te laat te zijn voor de blonde kasteeldochter.

Maxime Meiland in zwaar financieel weer!
‘Bekendeburen’ weet te melden dat ze meer weten over de financiële situatie van Maxime. Zo zou ze haar Range Rover gedwongen in de verkoop hebben moeten zetten op Marktplaats.

Een insider zou de website het volgende hebben laten weten: “De dealer heeft geen nieuwe auto’s, dus de reden tot verkoop lijkt mij echt de financiële problemen waar in onze regio ook over gesproken wordt.”

Lees ook  Zo herken je dementie bij je huisdier

Mocht je dus willen rondrijden in de Range Rover van Maxime, dan kun je die voor een kleine 23.000 euro van haar overkopen.

De rest van de gezinsleden lijken financieel ook niet erg lekker te boeren. De sjalenshop van Martien loopt slecht en Montana zou overspannen zijn waardoor haar webshop gesloten is. Swipe onderstaande foto’s voor meer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Hoogzwangere Famke Louise moet nieuwe woning ontvluchten

Vader geeft 14-jarige zoon zware straf: ‘Een jaar geen tv, telefoon en internet’