in

Masturberende man betrapt tegenover jong meisje aan speelplein Walleke in Ename

ENAMEOp speelplein Walleke in Ename werd een gezin met twee kinderen zaterdagnamiddag geconfronteerd met een masturberende man. Het gezin deed hiervan aangifte bij de politie.

Het gezin maakte zaterdag van het mooie weer gebruik om met de twee dochters naar speelplein Walleke te gaan. “Mijn man stond met onze oudste dochter aan de kabelbaan, terwijl onze jongste dochter aan het spelen was op de glijbaan in de zandbak. Zelf had ik mij op een bank gezet in het zonnetje”, doet de vrouw haar verhaal. Een man die rondhing aan de rand van het speelplein trok haar aandacht. “Het leek alsof hij iets aan het zoeken was.

Lees ook  Onderzoek wijst uit dat frikandellen eten hartstikke gezond is

Plots ging hij op zijn knieën zitten en begon hij te masturberen in de richting van mijn jongste dochter. Ik ben meteen naar haar gelopen en heb haar bij de arm genomen. Toen de man dit opmerkte, trok hij zijn broek op en stapte hij weg. Mijn man is hem nog achterna gelopen, maar van de dader was geen spoor meer te bekennen. We hebben aangifte gedaan bij de politie en die beloofde om regelmatig te patrouilleren in de buurt van het speelpleintje”, geeft de mama nog mee.

Lees ook  Politievakbonden: Geen boete meer voor lichte overtredingen

Peter R. de Vries vecht nog steeds voor zijn leven in ziekenhuis

Ouders direct terug van vakantie nadat dochter feestje organiseert, 6 aanhoudingen