in

Massagesalon met ‘Happy Endings’ betrapt door burgemeester en gesloten

Arnhem – In het Arnhemse Spijkerkwartier zijn er de laatste tijd steeds meer massagesalons opgedoken, waar geruchten rondgaan over dubieuze praktijken. Een van deze salons, genaamd Zeemeermin Yang aan de Boekhorstenstraat, is betrapt op het aanbieden van betaalde seks in combinatie met massages. Als gevolg hiervan heeft burgemeester Ahmed Marcouch besloten de zaak voor drie maanden te sluiten.

Het controleteam van burgemeester Marcouch ontdekte zelf dat seksuele handelingen werden aangeboden tijdens de massages in de salon. Om dit vast te stellen, maakten ze gebruik van zogeheten ‘mystery guests’, die zich voordeden als gewone klanten om de gang van zaken te controleren. De massagesalon beschikte niet over de vereiste vergunning om dergelijke diensten aan te bieden. Bovendien werd er ook een persoon zonder geldige verblijfsvergunning aangetroffen, waar momenteel een onderzoek naar loopt door de arbeidsinspectie.

Lees ook
Man doodgestoken in Den Haag, vrouw zwaargewond naar ziekenhuis: ‘Werden opgewacht bij auto’

Burgemeester Marcouch benadrukt dat er soms mensenhandel en andere gruwelijke misdaden plaatsvinden achter de schermen van deze ‘happy endings’ en andere vormen van betaalde seks. Dit maakt het tot een zaak waar georganiseerde criminaliteit bij betrokken kan zijn, helaas zelfs in Arnhem.

Lees ook
Bejaarde man zwaar mishandeld bij woningoverval

In de omgeving van de Steenstraat zijn de afgelopen jaren meerdere massagesalons in opspraak gekomen vanwege het ontbreken van arbeidscontracten en andere tekenen van mogelijke uitbuiting. Dit is een zorgwekkend patroon dat burgemeester Marcouch nauwlettend in de gaten houdt. Door de sluiting van Zeemeermin Yang hoopt hij een duidelijk signaal af te geven aan vergelijkbare etablissementen en te voorkomen dat deze praktijken zich verspreiden in de stad.

Puppy Sjef overleden na schrikreactie op vuurwerk

Waarschuwing: gebruik om deze reden nooit gratis douchegel, zeep of shampoo in hotel