in

Maria is er helemaal klaar mee: “Mannen versieren me steeds in de gym, maar rennen weg als ik me omdraai”

Maria heeft een filmpje geplaatst waarin ze laat zien hoe mannen haar proberen te versieren in de sportschool, maar zodra ze zich omdraait, vluchten ze weg. Dit filmpje is inmiddels meer dan 3 miljoen keer bekeken.

Het roept de vraag op waarom mannen überhaupt dames proberen te versieren in de gym. Toch lijkt het vaker voor te komen dan gedacht.

Lees ook
“Hij viel in slaap met een s*ksspeeltje in zijn achterste” (video)

Ook Maria ervaart dit regelmatig, tot haar grote ergernis, vooral omdat de mannen meteen weggaan als ze zich omdraait.

Aantrekkelijk
Mensen die veel sporten voelen zich vaak aangetrokken tot anderen die ook veel sporten. Het is dus niet vreemd om in de sportschool een poging te wagen.

Toch moet je oppassen dat je niemand lastigvalt. Het moet niet lijken alsof je alleen op uiterlijk afgaat.

Vrouwen in strakke leggings zijn deze aandacht vaak helemaal zat. Ze worden voortdurend bekeken en/of aangesproken. Maria is een van die vrouwen.

Omdraaien
Maria sport graag en laat zich niet tegenhouden om naar de gym te gaan.

Lees ook
ZIEN: Yolanthe Cabau trekt de aandacht met sensuele foto op Instagram!

Als ze alleen is en aan het trainen, komt het vaak voor dat mannen haar aanspreken. Maar zodra ze zich omdraait, zijn ze snel verdwenen.

Ze is het beu om als object gezien te worden. Haar ‘achterkantje‘ mag dan wel opvallen, maar aan haar ‘voorkantje’ is duidelijk te zien dat ze geen interesse heeft in mannen die haar proberen te versieren in de gym.

Hieronder het filmpje dat ze op TikTok heeft gezet. Het zal meteen duidelijk maken waarom mannen wegrennen als ze zich omdraait.

Pleegmeisje (10) Vlaardingen niet langer in direct levensgevaar

Man overleden nadat hamer van grote hoogte op hoofd valt in Noordwijk