in

Marco uit Lang Leve de Liefde slaapt als een baby en wordt keihard gefriendzoned

Lang Leve de Liefde begint langzaam een van de meest vermakelijk televisie programma’s te worden. Elke week duikt er minstens 1 fragment op waar kijkers massaal op los gaan. Het programma gaat elke week wel viraal. In LLDL koppelen ze twee mensen aan elkaar die 24 uur moeten weten te overleven in een villa. Soms gaat dat volgens plan, vaak niet.

Marco heeft oude slaapgewoontes nog niet verleerd
Deze week gaat het om Marco. Marco heeft al meer dan 10 jaar geen date gehad. Hij heeft alleen af en toe dames ontmoet, verder is het niet meer gegaan. Heel erg eerlijk van Marco natuurlijk. Toch schrikt zijn date Melanie hier wel een beetje van.

Lees ook  Nieuwe scharrel André Hazes verscheen twee jaar terug al met andere Nederlandstalige zanger

Ondanks het feit dat ze hier van schrok mag Marco bij haar in bed komen liggen. Er is wel een belangrijke voorwaarde: “Handjes boven de lakens!“. Dat blijkt geen probleem, de handjes van Marco zitten namelijk liever ergens anders.

Marco wordt gefriendzoned
Marco heeft er moeite mee om na 10 jaar weer naast een vrouw te slapen. Hij is helemaal blij, maar wil ook niet gaan slapen. En dat snappen we wel.

Lees ook  Valsspeler laat vol trots zien hoe hij altijd wint met de grijpmachines op de kermis

Als onze Marco uiteindelijk toch in slaap valt blijkt dat hij nog wat gewoontes uit zijn jonge jaren heeft. Duimen in slaap is hij in ieder geval nog niet afgeleerd. Bekijk de hoogtepunten van deze pijnlijk aflevering hieronder:

Problemen bij de politie: drank, drugs en gelekte informatie

‘Misbruik jonge meisjes door Marco Borsato komt boven water’