in ,

Marco en Leontine delen innige foto van liefdestrip naar Ibiza

De twee delen een vrolijke update. Het lijkt erop dat de Spaanse zon veel goed doet voor Marco (54) en Leontine (53) Borsato.

De twee zijn naar Ibiza vertrokken om (weer) dichter bij elkaar te komen. En als we de vrolijke update van Leontine moeten geloven, lijkt het erop alsof hun vakantie geslaagd is!

Groeten uit Ibiza
Marco liet de afgelopen tijd al vaker vallen dat de twee “heel voorzichtig en zonder vaste vorm” aan het daten zijn.

Lees ook  Foto’s: Leontine Ruiters wisselt Marco Borsato in voor jonge krullenbol: “Compleet verliefd!”

Als kers op de taart, en om de roerige tijd achter zich te laten, vertrokken ze naar Ibiza. Op hun Instagram-account delen Marco en Leontine een update:

“Groetjes uit Ibiza”, met daarbij een wel hele innige foto van de twee in een auto. Betekent dit dat de twee het weer goed hebben gemaakt?

Diep dal
Aan RTL Boulevard liet de zanger al eerder weten hoe het nu tussen hem en Leontine gaat: “Ik ben uit een diep dal geklommen en heb het even lastig gehad, maar ik kijk nu met goede moed vooruit.

Lees ook  Leraar Kevin filmt hoe hij ‘de liefde bedrijft’ met een hond, ouders geschokt

Het gaat goed met de kids, met Leontine, met mij”, deelde hij daarover. Ook het thuisfront ziet een verzoening wel zitten, en noemt de hereniging “fantastisch”.

Het liefdesverhaal tussen de twee stond dus even stil, maar nu lijkt het alsof ze op de snelweg naar de liefde zitten. Wij zijn benieuwd!

Sharon (17) uit Vlissingen al ruim een week spoorloos

Vrouwen gewond bij steekpartij op kantoor