in

Marco Borsato met spoed naar het ziekenhuis gebracht: ‘Dit is er gebeurd’

Marco Borsato, een volgeling van Yvonne Coldeweijer die nog steeds met ventilatoren door de weilanden tussen de koeien dwaalt, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Marco kreeg een fietsongeluk en brak zijn arm. Getuigen vertelden ons dat Marco net klaar was met winkelen bij Jumbo en dat hij thuiskwam met boodschappentassen achter het stuur. Op een gegeven moment verloor Marco zijn evenwicht en maakte een behoorlijk zware val.

Lees ook  Bobi (30) is nu de oudste hond ter wereld: dit is zijn ’geheim’

Inmiddels is Marco op straat in Alkmaar gesignaleerd met een gipsen arm. Dus hij heeft misschien geen operatie nodig en het is geen gecompliceerde breuk.

We hebben veel advies gekregen van mensen die Marco met zijn arm in het gips hebben zien lopen en niet wisten wat er met hem gebeurde. De spot stroomde binnen en volgens velen leerde Léontine haar man Marco een lesje of ontmoette ze de verkeerde persoon die Marco niet serieus nam toen hij probeerde te flirten met zijn vrouw. Natuurlijk is het allemaal heel goed doordacht en erg grappig, maar dat is niet alles.

Lees ook  Ze werd zwanger toen ze 13 was: Zo leven zij en haar dochter vandaag

Vrouw snijdt baby uit buik van vriendin uit jaloezie: hartje van kind klopte nog even..

Man wijst onterecht tweelingbroer aan als verkrachter, blijkt uit nieuw DNA-onderzoek