in

Marco Borsato en Leontine Ruiters verzoenen zich: ‘Liefde gaat diep’

BN-expert Evert Santegoeds gelooft dat Leontine Ruiters uiteindelijk zal terugkeren in de armen van Marco Borsato. “Ik sluit het niet uit. Ik heb het gevoel dat hun liefde heel, heel diep is.”

Leontine leek in John Huiberts de liefde van haar leven gevonden te hebben, maar de relatie duurde niet lang.

Kennelijk is Leontine irritant, en dat is ronduit zuur, aangezien de multimiljonair naar verluidt terug is bij zijn ex.

Lees ook
Naakte man breekt in bij seksshop en steelt siliconen billen

“Je kunt je ook voorstellen dat het momenteel niet zo goed met haar gaat”, zei Evert Santegoeds op zijn podcast Strictly Private.

Renners kunnen nog besluiten om terug te gaan naar Marco. De zanger heeft een goed gefinancierde bankrekening maar een slechte reputatie.

“Natuurlijk had Marco problemen, en het duurde maar zo lang”, zei Evert. “Ja, de naam Borsato is op dit moment een beetje besmet. Heel erg besmet.”

De zanger wordt niet vervolgd voor het TVOH-verhaal, maar het OM moet nog beslissen of Marco vervolgd wordt voor seksueel misbruik van een minderjarige.

Lees ook
Nikola (26) stierf op Tomorrowland, onderzoek gestart

“Zijn platen draaien niet eens meer of heel zelden op de radio, dus je hebt veel stroom nodig om het opnieuw te proberen, maar dat sluit ik niet uit.”

Evert sluit niet uit dat Marc en Leontine perfect bij elkaar passen. “Ik denk dat hun liefde diep is, ze hebben veel ups en downs meegemaakt, en uiteindelijk kan deze er ook doorheen komen.

Maar dat hangt gedeeltelijk af van de uitkomst van de hele zaak tegen Marco, die nog steeds aan de gang is en we hopen daar de komende twee maanden achter te komen. “

Zien: Jutta showt bloedmooi lichaam op hete vakantiefoto’s

Mannen slaan bril en kunstgebit van opa kapot na handbeweging