in ,

Marco Borsato en Leontine komen met groot nieuws!

Dat de scheiding met Leontine de grootste fout van Marco Borsato is, weten we. De zanger heeft de afgelopen tijd erg zijn best gedaan om zijn leven te beteren en probeerde toch weer wat dichter bij zijn ex-vrouw te komen.

Dat Leontine open staat voor deze toenaderingspogingen blijkt. Marco onthulde zojuist dat de twee weer aan het daten zijn.

Marco en Leontine
Marco Borsato was vanochtend te gast bij De 538 Ochtendshow. Daar praatte hij over zijn nieuwe single met zanger Rolf Sanchez – waar hij al eerder een liedje, voor Leontine, mee heeft gemaakt.

Lees ook  Waarom je meteen moet tanken wanneer je tank nog maar voor een kwart gevuld is

Daten
Frank Dane kan het dan ook niet laten om toch even te vragen hoe het nu tussen de zanger en zijn ex-vrouw gaat. Marco antwoordt met bijzonder leuk nieuws. ‘Laten we zeggen: het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje’.

Loslaten
Frank vraagt nog even door en wil weten wat dat “daten” precies betekend. ‘Dat betekent zoveel als dat het is.

Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los’, aldus Marco.

Lees ook  Onderzoek: het is beter om uit te slapen dan vroeg opstaan en te sporten

‘De intentie is dat het goedkomt?’, vult Frank aan. ‘Dat hoop ik natuurlijk. Dat weet je niet. We laten het los’, laat de zanger nogmaals weten.

Hoge druk
De druk op het paar ligt volgens hem namelijk nogal hoog. ‘Toen we net met elkaar gingen moesten we nog uit eten en werden we al bestempeld als het ideale paar.

Dan moet je nog met elkaar uit eten’, aldus de zanger. Ze willen het deze keer daarom rustig aan doen, sluit hij af. ‘We weten het nog niet.’

Zien: ‘Nederland verliest Gordon (52 jaar)’

Beelden: Fans weten niet wat ze zien, Koningin Maxima in een doorzichtige jurk!