in

Mannen slaan bril en kunstgebit van opa kapot na handbeweging

Vlissingen, Tilburg – Rond 17.40 uur op maandag 27 maart zagen getuigen dat twee mannen in een personenauto een andere automobilist mishandelden op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen.

Kennelijk was er een verkeersconflict geweest. De automobilist maakte een handbeweging naar de inzittenden van de andere personenauto dat zij rustig aan moesten doen. De inzittenden stapten uit en sloegen het slachtoffer dat nog in zijn auto zat. Daarna reden ze hard weg. Het slachtoffer bleef achter met een kapotte bril en een kapot kunstgebit.

Lees ook
Hond bijt hand van baas eraf en wordt thuis doodgeschoten

Getuigen maakten beelden van het incident met hun telefoon. Toen agenten ter plaatse kwamen, gaven ze de beelden aan de agenten. Die konden hierdoor de signalementen van de verdachten zien, maar ook het kenteken van de auto. Dat kenteken werd doorgegeven aan alle politie-eenheden die in dienst waren. Het slachtoffer deed aangifte.

De auto, inclusief de verdachten, werd aangetroffen op de Joke Smitweg in Tilburg rond middernacht. De twee mannen zijn aangehouden als verdachte van openlijke geweldpleging en overgebracht naar een politiecellencomplex. Ze mogen dinsdag een verklaring afleggen. Bij hun aanhouding werd een geldbedrag in beslag genomen. Dat geld zal mogelijk gebruikt worden om de schade van het slachtoffer te vergoeden. Ook werd een kleine hoeveelheid softdrugs in beslag genomen. De auto waarin de mannen reden bleek niet verzekerd.

Lees ook
Man (52) betast stiefdochter (16) tijdens online les: 39 leerlingen zien het

De twee verdachten zijn mannen van 25 en 28 jaar oud. De man van 28 heeft een onbekende woonplaats. De 25-jarige komt uit de gemeente Borssele.

Marco Borsato en Leontine Ruiters verzoenen zich: ‘Liefde gaat diep’

Moeder vindt zoon (22) dood in gracht nadat ze tracking-app van iPhone gebruikt: