in

Mannen opgelet: Nederlandse vrouwen zijn het minst materialistisch van allemaal

Aan mannen die een plezierige en duurzame relatie wensen wordt aanbevolen een Nederlandse aan de haak te slaan.

Hollandse vrouwen scoren namelijk het laagst als het gaat om materialisme. Ook zijn ze oprechter wat betreft hun bedoelingen in relaties.

Lees ook
Bedrijf pakt uit met chips met vaginasmaak: "Verlies je maagdelijkheid met onze chips!"

Dat baseert de relatiespecialist bekend in het Haagse nachtleven als Casanova op zijn jarenlange levenservaring, en anekdotes uit zijn persoonlijke omgeving.

“Daar een Nederlandse frequent genoegen neemt met een gezellige en leuk uitziende vent met een normale baan, zijn Arabische, Turkse en Latijns-Amerikaanse dames meer gericht op het geld, de status en bezittingen van een man dan zijn persoonlijkheid of uiterlijk.”

Laatstgenoemden zijn volgens Casanova vaker op zoek naar de grootste vis in de zee, zelfs als ze al in een relatie zitten.

Lees ook
Niet meer aanspreekbare Gordon afgevoerd met ambulance naar ziekenhuis

Aan nieuwsfeitje.nl vertelt de vrouwenkenner: ‘Uit mijn vriendenkring weet ik van zat verhalen waarbij kerels zijn beetgenomen door deze types. Het komt zelden voor dat een Hollandse vrouw methoden hanteert om een man doelbewust te misleiden.’

Een reden hiervoor zou zijn dat materialisme en extravagantie stukken minder in de Nederlandse aard ligt dan in andere culturen, meent Casanova tot slot.

Kindje van 11 maanden kritiek na incident bij onthaalouder: “Baby stopte plots met ademen”

Net op vrije voeten takelt man de moeder van zijn kind toe en steekt haar 38 keer met mes: ‘Mama heeft pech’