in

Mannen onthullen de allerbeste blowjob die ze ooit hebben gehad

Pijpen is voor veel mannen vaak een ontzettend feestje – en dat bewijzen deze verhalen ons maar weer. Een gebruiker op Reddit vroeg mannen naar de beste blowjob ever, en hun verhalen laten weinig aan de fantasie over. Lees, geniet, en doe misschien zelfs wat inspiratie op…

1. “Ze was met mijn penis aan het tongzoenen.”

“Ze trok m’n broek naar beneden terwijl we op bed lagen en begon gewoon. Het was de eerste keer dat ik klaar kwam van een blowjob. Ze was met mijn penis aan het tongzoenen en speelde met mijn voorhuid. Het voelde fantastisch.”

2. “Ik wist even niet meer waar ik was en wie ik was.”

“Ze begon met langzaam likken van boven naar beneden en teasede mijn eikel met haar tong. Toen begon ze me te deep throaten. Ze keek me aan en begon kreungeluiden te maken. Ze wist precies wanneer ik bijna kwam en elke keer als ik bijna dit punt bereikte, stopte ze even. Deze keer was het orgamse ZO intens, ik wist niet wat me overkwam. Het duurde ongeveer een minuut. Ik denk dat ik er meerdere heb gehad.”

Lees ook
Emma is kapot van verdriet: ‘Mijn ex heeft me bedrogen met zijn eigen moeder’

3. “Ze bewoog langzaam en maakte kreungeluiden bij elke beweging.”

“We hadden orale seks en probeerde allerlei verschillende standjes uit. Op gegeven moment pakte ik haar vast en zei ik dat ik in haar mond wilde klaarkomen. Ze was enthousiast en begon me direct een pijpbeurt te geven. Ze keek me aan en speelde met m’n ballen. Op gegeven moment ging ze langzamer en kreunde ze bij elke intense beweging. Na nog geen minuut verloor ik alle controle en kwam ik explosief klaar in haar mond.”

4. “Ze was super enthousiast om me te pleasen.”

“Het was fijn en langzaam in het begin voordat ze los ging. Veel spugen, likken en oogcontact. Toen ik kwam, greep ze me stevig vast en begon ze zachtjes te zuigen. Het was echt heel fijn dat ze zo enthousiast was om me te pleasen.”

5. “Het was een adrenalinekick.”

“We waren bij haar moeder thuis. Iedereen was er: haar moeder en haar twee zusjes. Ze deed de deur dicht, legde een kussen op m’n kruis om mijn stijve te coveren en begon me een blowjob te geven. De adrenalinekick en haar talent zorgde ervoor dat ik het beste orgasme ooit kreeg.”

Lees ook
Vermiste 4-jarige aangetroffen in speelgoedkist: ‘Rust in vrede’

6. “Ik kon m’n benen niet meer bewegen.”

“Ze heeft me een half uur gepijpt en liet me in die tijd niet klaarkomen. Pas aan het einde. Ze wist dat ik van bil-dingen hield dus tijdens de blowjob speelde ze met m’n anus. Toen ik klaarkwam was het mega explosief. Ik kon mijn benen twintig minuten niet bewegen omdat ze zo shaky waren. Het was fantastisch.”

7. “Het was zo nat en sappig mogelijk.”

“Ik zat in de auto en ze demonstreerde mij de drie perfecte onderdelen van een succesvolle blowjob. Het tempo, de diepte en vooral: hoe belangrijk het is om het zo nat en sappig mogelijk te maken. Ze hield zich standvastig aan deze punten en dit zorgde voor een overheerlijke sensatie.”

8. “Ze stopte haar vinger in m’n anus en ik verloor alle controle.”

“Het begon allemaal met een beetje zoenen van mijn liezen en onderbuik. Op een gegeven moment begon ze m’n penis en ballen te likken en oraal te bevredigen. Ze stopte haar vinger in m’n anus en op dat moment verloor ik alle controle. Ze slikte alles in en likte alles schoon. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt.”

Man steekt moeder neer bij steekdrama Rotterdam

Nederlandse moeder (61) vermoord in Spanje na bezoek aan zoon die hulp nodig had