in

Man zwaar mishandeld tijdens hond uitlaten, man mogelijk voorgoed blind

Hilversum – Woensdag 13 maart werd in de ochtend een 59-jarige man zeer zwaar mishandeld in het bos, gelegen aan de Graaf Wichmanstraat. De verdachte zou mogelijk in een tent hebben gebivakkeerd. Wie weet meer?

Rond 08:15u liep een man samen met zijn hond het bos in van de Westerheide. Na ongeveer 30 meter was er een pad om linksaf te slaan. De man liep dit pad in, waar na ongeveer 60 meter een omgevallen boom op het pad lag. Naast de omgevallen boomstam stond een zilvergrijze koepeltent met veel troep er omheen. Er ontstond een discussie tussen de man met zijn hond en de vermoedelijke tenteigenaar. Helaas mondde deze discussie uit tot zware mishandeling.

Lees ook
Sanne is 23 en verdient zesduizend euro netto

Oog mogelijk kwijt
Het slachtoffer werd meerdere malen ernstig verwond aan zijn hoofd. Hij probeerde zich te verdedigen en wist op een gegeven moment de verdachte van zich af te krijgen. Het slachtoffer bloedde ernstig uit zijn oog en ging onder begeleiding van zijn eigen hond naar huis. Vanuit huis is de man, samen met zijn vrouw, richting het ziekenhuis gegaan. Daar bleek de situatie dreigend te zijn voor de man en werd hij direct aan zijn oog geopereerd. De man is zeer waarschijnlijk voorgoed blind en de vraag is nog maar of hij zijn oogbol behoudt.

Lees ook
Vrouw laat wenkbrauwen tatoeëren maar dat gaat gigantisch mis!

Duidelijk signalement verdachte
Het slachtoffer wist de politie een goed signalement te geven van de man. De man zou dus verblijven in een zilver/grijs kleurige koepeltent en zou het volgende signalement hebben:
– Man;
– Zou ongeveer 1.90M;
– Tussen de 35 en 40 jaar oud;
– De man sprak Duits;
– Had bruin haar;
– Droeg een lichtblauwe jas;
– Hij droeg slippers;
– Er stond een bakfiets onder een zijltje naast de tent. De bakfiets had een klein voorwiel met een hoge velg.

Konijn met plastic zak aan pootje ‘uit rijdende auto gegooid’

Lisa stelt dat genderidentiteit kan veranderen per seizoen