in

Man verliest deel penis in stofzuiger

Een stofzuiger. Het blijft iets mysterieus, want naast een handig kuistoestel kan het voor sommige mannen ook net iets meer zijn dan dat. Maar voor de geïnteresseerden: pas er toch maar mee op.

Reddit-gebruiker FrostZephyr deelde onlangs zijn ervaringen met een stofzuiger. En dan hebben we het niet over zijn schoonmaaktalent, maar wel over zijn lang gekoesterde fantasie om zijn leuter eens in een stofzuigerslang te steken.

Die fantasie werd dus werkelijkheid, al houdt hij er geen al te mooie herinneringen aan over. Integendeel.

Lees ook
Emma (25) eet 20 sponzen per dag. "Sommigen gaan een steak uit eten, ik zou eerder voor een spons gaan.”

Man, wat deed het pijn toen ik mijn fluit in die slang stak. Niet dat mijn jongeheer te dik was – integendeel – maar toen ik de stofzuiger aanzette, wapperde hij hevig heen en weer tegen de binnenkant van de slang. Toch deed ik voort.

Ik zette de stofzuiger op een krachtigere stand en bewoog de slang op en neer op mijn leuter. Tot ik voelde dat er binnenin de slang een gekartelde ring zat.

Op dat moment leek het alsof een miljoen kleine mesjes in mijn jongeheer kerfden. Dat was het moment om ermee op te houden, want de pijn was niet meer te harden.

Lees ook
Jan drinkt elke dag 3,5 liter van zijn eigen pis

Het was echter niet verstandig van mij om niet eerst de stofzuiger uit te zetten. Daardoor wapperde hij nóg harder van de ene naar de andere kant dan in het begin.

Zo hevig dat mijn eikel als een strandbal heen en weer kaatste tegen het gekartelde gedeelte. Toen ging het licht bijna uit bij mij.

Toen ik mijn fluit uiteindelijk uit de slang kreeg, zag hij zo rood als een tomaat. Op sommige plekken waren stukjes vel weggeschraapt, waardoor mijn jongeheer vol met schaafwonden stond.

Het gevolg was dat ik mijn jongeheer een week lang niet kon aanraken. En het duurde nog een maand vooraleer ik nog eens pijnloos met mijn jongeheer kon spelen. Tot daar mijn fantasie over stofzuigers*ks.

3-jarige verliest tenen bijna na spelen op strand – nu waarschuwt zijn moeder voor het gevaar in het zand

Man met grootste jongeheer op deze planeet deelt foto waarin hij zijn pretstok met komkommer vergelijkt