in

‘Man steekt moeder en buurman neer bij steekdrama Rotterdam

Bij het steekdrama van maandagavond aan de Molenweg in Rotterdam-Hillegersberg zou onder de slachtoffers zich de 53-jarige moeder van de verdachte bevinden. Ook een buurman (44) die te hulp schoot raakte gewond, evenals een agent.

Dat zeggen buurtbewoners tegen regionale omroep Rijnmond. Alle drie de gewonden zijn aanspreekbaar. De 19-jarige verdachte werd door een toegesnelde agent neergeschoten. Hij is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn toestand is dinsdag onbekend.

Lees ook  Vrouw dwingt man met mes haar boodschappen te betalen in winkel: Kinderen hebben honger

Gericht schieten
Wat er precies in de woning is voorgevallen is volgens de regio-omroep nog steeds niet duidelijk. Omwonenden zeggen dat de zoon na het neersteken van zijn moeder de woning ontvluchtte. Een buurman wilde de vrouw te hulp schieten, maar werd toen ook door de jongen aangevallen.

De politie die ter plaatse kwam wist de verdachte tegen de grond te rijden, maar dat bleek niet afdoende: hij kon daarna een agent neersteken. Daarna besloot een van de collega’s van de agent gericht te gaan schieten. Er zouden volgens de getuigen vijf tot zes kogels zijn afgevuurd.

Lees ook  Mysterieuze verdwijning Nadia (28) blijft onopgelost: Al 6 dagen vermist!

Man ligt twee maanden dood in huis Alkmaar, zwerm vliegen op raam

Mannen onthullen de allerbeste blowjob die ze ooit hebben gehad