in

Man steekt moeder neer bij steekdrama Rotterdam

Bij het steekdrama vanochtend aan de Molenweg in Rotterdam-Hillegersberg zou onder de slachtoffers zich de 53-jarige moeder van de verdachte bevinden. Ook een buurman (44) die te hulp schoot raakte gewond, evenals een agent.

Dat zeggen buurtbewoners tegen regionale omroep Rijnmond. Alle drie de gewonden zijn aanspreekbaar. De 19-jarige verdachte werd door een toegesnelde agent neergeschoten. Hij is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn toestand is dinsdag onbekend.

Lees ook
Edwin van der Sar in coma door hersenbloeding

Gericht schieten
Wat er precies in de woning is voorgevallen is volgens de regio-omroep nog steeds niet duidelijk. Omwonenden zeggen dat de zoon na het neersteken van zijn moeder de woning ontvluchtte. Een buurman wilde de vrouw te hulp schieten, maar werd toen ook door de jongen aangevallen.

Lees ook
25-jarige Asya in elkaar geslagen omdat ze Turks sprak

De politie die ter plaatse kwam wist de verdachte tegen de grond te rijden, maar dat bleek niet afdoende: hij kon daarna een agent neersteken. Daarna besloot een van de collega’s van de agent gericht te gaan schieten. Er zouden volgens de getuigen vijf tot zes kogels zijn afgevuurd.

Man ligt twee maanden dood in huis Alkmaar, zwerm vliegen op raam

Mannen onthullen de allerbeste blowjob die ze ooit hebben gehad